Για… «διακοπές» στην Ικαρία και τους Φούρνους το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για… «διακοπές» στην Ικαρία και τους Φούρνους το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Είμαστε για γέλια αλλά και για κλάματα, κυρίως το τελευταίο, αφού αντί να στέλνουμε τους ειδικούς επιστήμονες για έλεγχο των εμβολιασμών, «στέλνουμε» τον ανέμελο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να χαμογελάει στον φακό!

Πλέον έχουμε συνηθίσει με τις αποδράσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν τον κρατάει τίποτα στην Αθήνα… Ιδιαίτερα όταν φτιάχνει ο καιρός.

Αυτή τη φορά με θερμοκρασίες Άνοιξης και πάνω από 20-22 βαθμούς, αφού πήγε στην Πάρνηθα για ποδηλασία δική του και motocross για τη σύζυγο, αφού πήγε να παίξει τένις στον ευρύτερο χώρο του Ζαππείου, επιλέγει μια απόδραση στην Ικαρία, στα γαλάζια νερά, τον ήλιο και την καλοπέραση.

Όπως μαθαίνουμε θα πάει στην Ικαρία, τους Φούρνους και ένα μικρό ακόμα νησάκι, στη Θύμαινα για να παρακολουθήσει τον εμβολιασμό των κατοίκων!

Τι δουλειά έχει ο πρωθυπουργός να παρακολουθήσει τον εμβολιασμό, να κάνουν τόσα έξοδα χωρίς κανένα απολύτως υγειονομικό αποτέλεσμα;

Αγνοούμε αν θα πάει μετά της συζύγου, αλλά σίγουρα θα έχει, ασφάλεια, ακολουθία και έξοδα, πολλά έξοδα.

Χωρίς κανένα απολύτως λόγο.

Ίσως για να πάρουν μερικοί φωτογραφίες, ενόψει πιθανών εκλογών.

Πάντως σε τίποτα οι αποδράσεις του πρωθυπουργού δεν βοηθούν την αναχαίτιση της πανδημίας.

Εκτός κι αν θέλει να διαφημίσει τον ελληνικό τουρισμό, όπως είχε κάνει το καλοκαίρι, «ανέμελα», στη Σαντορίνη, αδιαφορώντας παντελώς για τις πράξεις και αποφάσεις του.

Αντί να στέλνουν ειδικούς, αντί να επενδύουν στην Υγεία και στο ΕΣΥ, προτιμούν να κάνουν βόλτες στα νησιά, να παίζουν τένις και να κάνουν ποδήλατο…

Α… και να προσλαμβάνουν αστυνομικούς!

Με τόσες αποδράσεις και «διακοπές» πάντως πετυχαίνεις το απόλυτο μαύρισμα έως το καλοκαίρι!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter