Για γέλια και για κλάματα: Ο Άδωνης μας αποκαλύπτει γιατί η αριστερά «μισεί την Μενδώνη»!

Για γέλια και για κλάματα: Ο Άδωνης μας αποκαλύπτει γιατί η αριστερά «μισεί την Μενδώνη»!

Μπορεί ο Άδωνης Γεωργιάδης να μην μιλάει επί της ουσίας, να μην απαντά γιατί και από ποιον τοποθετήθηκε (προφανώς και με προεκλογική «συμφωνία») ο Δημήτρης Λιγνάδης επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου αλλά ως πρώην πωλητής νανογιλέκων και νυν υπουργός έχει την απάντηση γιατί όλοι μισούν -και κυρίως οι ηθοποιοί- τη Λίνα Μενδώνη.

Μέσω ανάρτησή του στο Twitter (δύο μάλιστα) μας ενημερώνει πως η υπουργός Πολιτισμού ξεκόλλησε το Ελληνικό και μια σειρά άλλων επενδύσεων και έτσι οι αριστεροί ηθοποιοί την μισούν…

Βεβαίως τον ενόχλησε η ανακοίνωση του Σωματίου Ελλήνων Ηθοποιών, ξεχνώντας πως πολλοί ηθοποιοί –ναι πολλοί- ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία.

Προφανώς θέλει να πει πως «θυσίασε» αρχαιότητες για «επενδύσεις», κάτι που ενδεχομένως θα άρεσε στον υπουργό που λατρεύει τις μπουλντόζες…

Πάντως, και δεν μας εκπλήσσει, θεωρεί –όπως γράφει- την Λίνα Μενδώνη «εξαιρετική συνάδελφο» αλλά ακόμα να απαντήσει επί της ουσίας της υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

  • Ποιος τον ήθελε επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου, για παράδειγμα.
  • Γιατί προσπάθησαν να το κρύψουν στην αρχή για να τον ρίξουν στα λιοντάρια με τις δηλώσεις Μενδώνη αργότερα, που μάλιστα υποκατέστησε και το δικαστήριο χαρακτηρίζοντάς τον «επικίνδυνο άνθρωπο» σημειώνοντας πως την εξαπάτησε..

Όπως και να ‘χει, ο Άδωνης πάντα επενδύσεις ονειρεύεται αλλά επενδύσεις δεν βλέπει! 

Οπότε όλα είναι στη σφαίρα της φαντασίας του…


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter