Για κάποιους νεοφιλελέ, φταίει η Κοσιώνη που δεν πήγε καλά ο Μητσοτάκης στη συνέντευξη…

Για κάποιους νεοφιλελέ, φταίει η Κοσιώνη που δεν πήγε καλά ο Μητσοτάκης στη συνέντευξη…

Ολόκληρο νεοφιλελεύθερο σάιτ επιστρατεύτηκε για να… ισιώσει λίγο την εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη, στέλνοντας κι ένα… μήνυμα ότι… δε θα της περάσει της Ντόρας το μαγαζί.

Ο λόγος για το γνωστό για τις ακραιφνώς νεοφιλελεύθερες απόψεις του, Liberal, το οποίο προσπαθώντας να συμμαζέψει τα αμάζευτα του Κυριάκου, κατηγόρησε τη Σία Κοσιώνη –ναι, τη σύζυγο του Κώστα Μπακογιάννη, ανιψιού του προέδρου της ΝΔ, και νύφη της Ντόρας Μπακογιάννη, ναι μπλέχτηκε όλο το σόι αλλά τι να γίνει- ότι ήταν… πιο επιθετική απ΄ ό,τι έπρεπε στον εξ’ αγχιστείας θείο της!

Παραδίδοντας… μαθήματα δημοσιογραφίας, το άρθρο του Liberal, με την υπογραφή ΘΜ, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο δημοσιογράφος δημόσια οφείλει να λειτουργεί θεσμικά (!) και ότι η Σία Κοσιώνη ήταν «αδικαιολόγητα επιθετική» (προφανώς για τον συντάκτη του άρθρου το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος δημοσιογράφος στον Κυριάκο είναι να τον προσκυνάει).

Λέει λοιπόν ο αρθογράφος: «Ο ρόλος μου, όμως, ως δημοσιογράφου σε μία συνέντευξη είναι να βγάλω από τον συνομιλητή μου ό,τι περισσότερο μπορώ. Δεν θα τον βασανίσω, δεν θα τον προσβάλω. Θα τον ρωτήσω. Θα τον ενοχλήσω με τις ερωτήσεις μου και όχι με την συμπεριφορά μου. Όταν θα πάω μετά την συνέντευξη με την παρέα μου, τότε μπορώ να πω αυτά που λένε στις παρέες. Αλλά δημόσια οφείλω να λειτουργήσω θεσμικά».

Διότι αλλοίμονο αν δεν λειτουργήσει ο δημοσιογράφος όπως επιβάλλουν οι… θεσμοί της ΝΔ, όπως ας πούμε ο Άδωνης κι ο Σαμαράς, και δεν αναγάγουν τον πρόεδρο του κόμματος σε σωτήρα του έθνους, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν μπορεί να πείσει, εκτός από το κομματικό, ούτε το τηλεοπτικό κοινό.

Και για να μη μείνει εκτός πεδίου βολής και η Ντόρα Μπακογιάννη, το άρθρο αναφέρει ότι: «Αν η κυρία Κοσιώνη ήθελε να στριμώξει τον κύριο Μητσοτάκη, αυτό δεν το κατάφερε. Εκείνο που βγήκε προς τα έξω ήταν μία αδικαιολόγητη επιθετικότητα. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι προσπάθησε να αποδείξει ότι είναι ανεξάρτητη, παρά το γεγονός ότι είναι σύντροφος του ανιψιού του κ. Μητσοτάκη. Δεν χρειαζότανε».

Ίσως πάλι να φταίει ότι ο Κυριάκος ήταν τόσο λίγος που «η σύντροφος του ανιψιού του κ. Μητσοτάκη», την οποία έτσι κι αλλιώς κανείς δε μπορεί να «κατηγορήσει» ότι δεν εκπροσωπεί ένα φιλικό προς το νεοφιλελεθερισμό ΜΜΕ, όντως δε χρειαζόταν να αποδείξει τίποτα.

Ίσως φταίνε και τα φεγγάρια που πολλοί δεν είναι χαζοί…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter