Για να δείξει ότι υπάρχει…

Για να δείξει ότι υπάρχει…

«Το να έχουμε ένα κρατικοδίαιτο ποδόσφαιρο τριών κατηγοριών το οποίο θα τροφοδοτεί και θα πληρώνει ο ελληνικός λαός μέσω της ΕΡΤ σαφώς δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

Από εκεί και πέρα, το τι θα κάνει το ελληνικό κράτος γι’ αυτό το πράγμα είναι ένα ανοιχτό θέμα, το οποίο φυσικά και θα συζητήσω με τα συλλογικά όργανα του ποδοσφαίρου» είπε σε μια από τις δεκάδες συνεντεύξεις του το τελευταίο δεκαήμερο ο λαλίστατος (αλλά από ουσία μηδέν) υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Λες κι αν το αποφασίσουν οι «βαρόνοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον υφυπουργό θα ρωτήσουν κι αν πει όχι, θα κάνουν πίσω! Είναι ο ίδιος υφυπουργός τον οποίο λίγο έλειψε να πετάξει με τα ίδια του τα χέρια ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης έξω από το Μακεδονία Παλλάς, όπου ο Αυγενάκης είχε φέρει και κάμερες για να δείξει τη συνάντηση μαζί του και μετά έτρεχε από πίσω του σαν σκυλάκι και τον παρακαλούσε να του μιλήσει!

Είναι ο ίδιος υφυπουργός που στις συναντήσεις της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των FIFA και UEFA, τόσο στη Νιόν όσο και στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός και πολιτικός του προϊστάμενος τον άφησε απέξω! Τον υποτιθέμενο αρμόδιο για τον ελληνικό αθλητισμό…

Είναι ο ίδιος υφυπουργός που παραδέχτηκε ύστερα από μέρες με δεκάδες δημοσιεύματα και καταγγελίες ότι συγγενικό του πρόσωπο έχει σχέση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού τον οποίο όρισε ο ίδιος. Είναι ο ίδιος που σε οκτώ μήνες θητείας όχι μόνο δεν έχει κάνει το παραμικρό για την πάταξη της οπαδικής βίας αλλά τα επεισόδια δίνουν και παίρνουν!

Είναι ο Λ. Αυγενάκης που θα πατάξει τη διαφθορά, αλλά στη Σούπερ Λίγκα 2 και στις πιο μικρές επαγγελματικές κατηγορίες γίνεται το έλα να δεις και να θαυμάσεις…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter