Για να πει «όχι» σε νέο Fuel Pass, ο Άδωνης λέει ότι οι τιμές τα καύσιμα είναι… χαμηλότερες και θα πέσουν

Για να πει «όχι» σε νέο Fuel Pass, ο Άδωνης λέει ότι οι τιμές τα καύσιμα είναι… χαμηλότερες και θα πέσουν

«Όχι» σε νέο Fuel Pass λέει η κυβέρνηση Μητσοτάκη ή πιο συγκεκριμένα ο Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος το πρωί της Δευτέρας εμφανίστηκε στην ΕΡΤ1 και θέλησε να πείσει τους τηλεθεατές πως οι τιμές είναι… πολύ χαμηλότερες τόσο ώστε να μη χρειάζεται καμία παρέμβαση με Fuel Pass, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον…

Τη στιγμή λοιπόν που η τιμή της απλής αμόλυβδης έχει πάρει για τα καλά την ανιούσα «φλερτάροντας» σε πολλές περιπτώσεις με το 1,9 ευρώ/λίτρο, ακόμα και στην Αττική, ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε πως οι τιμές παραμένουν… χαμηλότερες, ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται Fuel Pass. «Αυτή την στιγμή δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Οι τιμές στα καύσιμα αυτή την στιγμή παραμένουν πολύ χαμηλότερες», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτή τη στιγμή η γενική εικόνα των διεθνών αγορών δεν είναι εικόνα πανικού», είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Επίσης σχολίασε: «Έχουμε περάσει τον μισό χειμώνα. Η κατανάλωση των καυσίμων ήταν τελικά μικρότερη από αυτή που είχαν προϋπολογίσει όλες οι χώρες. Όλες οι αποθήκες καυσίμων στις ευρωπαϊκές χώρες είναι γεμάτες και δεν υπάρχει εκβιασμός από τις αγορές», και…προέβλεψε πως οι τιμές το επόμενο διάστημα θα υποχωρήσουν:

«Η μεσοσταθμική πρόβλεψη που μπορεί να γίνει είναι ότι οι τιμές, αυτό το υψηλό που βλέπουμε αυτής της περιόδου, και θα πάρουν μετά από λίγες μέρες μία ελαφρά πορεία προς τα κάτω», είπε επί λέξει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter