Για «παλινόρθωση των σημιτικών» κατηγορούν τον Μητσοτάκη οι ακροδεξιοί της ΝΔ

Για «παλινόρθωση των σημιτικών» κατηγορούν τον Μητσοτάκη οι ακροδεξιοί της ΝΔ

Με τίτλο «Έρχεται κι ο Γιάννος παρέα με τον Τσουκάτο;» η (ακρο)δεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκε την υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου για γ.γ. του ΟΟΣΑ.

Η πτέρυγα που απηχεί τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εντός της ΝΔ δεν φαίνεται να ικανοποιείται με τις επιλογές και την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Από το θέμα της αντιμετώπισης της Τουρκίας ως την υποστήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών, τώρα έρχεται και ένα άλλο αγκάθι για την δεξιά και νεοφιλελεύθερη ΝΔ.

Όπως γράφει σήμερα το antinews.gr ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βγάζει από το ντουλάπι τους σημιτικούς του ΠΑΣΟΚ. 

Και σημειώνουν:

«Είναι ξεκάθαρο πλέον πως με την παλινόρθωση του σημιτισμού, ο Μητσοτάκης πασχίζει να αλλάξει την φυσιογνωμία της παράταξης προς ίδιον όφελος.

Είναι προφανές πως το παρεάκι του Μαξίμου επιδιώκει να βάλει στο περιθώριο τόσο τους καραμανλικούς όσο και τους σαμαρικούς γιατί αποτελούν εμπόδιo στα ξενόδουλα σχέδιά του.

Είναι ολοφάνερο πως η Νέα Δημοκρατία μετατρέπεται σε ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο – εκσυγχρονιστικό κόμμα, μακριά από την ιδεολογική κατεύθυνση του ιδρυτή της χωρίς ίχνος κοινωνικών χαρακτηριστικών.»

Όλο το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε στο antinews.gr:

Έρχεται κι ο Γιάννος παρέα με τον Τσουκάτο;

Ποιος το περίμενε;

Τη Νέα Δημοκρατία, το μεγάλο πατριωτικό κόμμα, να το διοικούν και να το ελέγχουν οι σημιτικοί.

Αυτοί που η παράταξη χαρακτήριζε ως… αρχιερείς της διαπλοκής, όταν έδινε την μάχη για να απαλλαγεί η πατρίδα από την καταστροφική παρουσία τους.

Κι όμως, η φαμίλια Μητσοτάκη τους επανέφερε από την αφάνεια τοποθετώντας τους σε καίριες κυβερνητικές θέσεις.

Με τελευταία πρόκληση, την πρόταση Μητσοτάκη στην Διαμαντοπούλου να διεκδικήσει την θέση του Γενικού Γραμματέα του ΟΟΣΑ.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως με την παλινόρθωση του σημιτισμού, ο Μητσοτάκης πασχίζει να αλλάξει την φυσιογνωμία της παράταξης προς ίδιον όφελος.

Είναι προφανές πως το παρεάκι του Μαξίμου επιδιώκει να βάλει στο περιθώριο τόσο τους καραμανλικούς όσο και τους σαμαρικούς γιατί αποτελούν εμπόδιo στα ξενόδουλα σχέδιά του.

Είναι ολοφάνερο πως η Νέα Δημοκρατία μετατρέπεται σε ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο – εκσυγχρονιστικό κόμμα, μακριά από την ιδεολογική κατεύθυνση του ιδρυτή της χωρίς ίχνος κοινωνικών χαρακτηριστικών.

Το μόνο που μένει για να συμπληρωθεί το καρέ των αμαρτωλών εκσυγχρονιστών στη μεταλλαγμένη πασοκική Νέα Δημοκρατία, είναι να υπουργοποιηθούν ο Γιάννος Παπαντωνίου κι ο Θόδωρος Τσουκάτος.

Και κατόπιν, όλοι μαζί παρέα, να υλοποιήσουν με πίστη το δόγμα του σημιτισμού σε όλους τους τομείς με επιστέγασμα την μειοδοτική πολιτική του στα εθνικά θέματα.

Να είναι σίγουροι όμως ότι ο λαός της Νέας Δημοκρατίας θα μπει ανάχωμα για να προστατεύσει την παράταξη και θα συντρίψει τους νοσηρούς σχεδιασμούς του μητσοτακισμού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter