Για «Πισπιρίγκου Gate» κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας – Την Τετάρτη η απολογία για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Για «Πισπιρίγκου Gate» κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας – Την Τετάρτη η απολογία για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Την ερχόμενη Τετάρτη πρόκειται να απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας.

Κατά την ακροαματική διαδικασία το δικαστήριο απέρριψε μερικά από τα αιτήματα του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο των τριών κοριτσιών της.

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναβλήθηκε η δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Τα αιτήματα του κ. Κούγια αφορούσαν στην επανεξέταση του καθηγητή Ν. Ράικου, τη διενέργεια ολοκληρωμένου γενετικού ελέγχου στη Τζωρτζίνα και την παρουσίαση ιατρικών φακέλων από νοσοκομεία στα οποία είχε νοσηλευτεί το παιδί. Ο κ. Κούγιας, απευθυνόμενος στο δικαστήριο για να επιβεβαιώσει τα αιτήματά του και να τονίσει -την κατά τον ίδιο- δικαστική αδικία, έκανε λόγο για «Πισπιρίγκου Gate», λέγοντας μάλιστα πως η εν λόγω υπόθεση πρόκειται να αναφερθεί σε επιστημονικά συνέδρια στο εξωτερικό.

Η παραπλάνηση στην οποία αναφέρεται ο κ. Κούγιας αφορά την ανίχνευση κεταμίνης στο αίμα του παιδιού που εντοπίστηκε από την τοξικολογική εξέταση του καθηγητή Ράικου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter