Για πολιτικό εκβιασμό από το Μαξίμου μιλάει ο Γιώργος Τράγκας που κόπηκε από τα «Παραπολιτικά 90.1»

Για πολιτικό εκβιασμό από το Μαξίμου μιλάει ο Γιώργος Τράγκας που κόπηκε από τα «Παραπολιτικά 90.1»

Με συνοπτικές διαδικασίες και όπως φαίνεται μετά από ισχυρές πιέσεις από το Μέγαρο Μαξίμου ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί (Δευτέρα 11/5/2020) η λήξη συνεργασίας του Γιώργου Τράγκα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1».

Σημασία ωστόσο έχει τι είχε πει ο ίδιος λίγο πριν από την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας, παρά το ότι η διαμάχη με το περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου όπως φαίνεται διαρκεί εδώ και μήνες, λόγω της κριτικής που ασκούσε προς τη ΝΔ και ιδιαίτερα προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως φαίνεται μάλιστα από τα λεγόμενά του η διακοπή του συμβολαίου είχε συμφωνηθεί να γίνει στις 29 Μαίου αλλά προφανώς κάποιοι φρόντισαν να τελειώσει νωρίτερα και να ανακοινωθεί τις πρωινές ώρες.

Παραθέτουμε ορισμένες από τις φράσεις του Γιώργου Τράγκα:

– Με εντολή της εκτελεστικής εξουσίας, για μια ακόμη φορά, διακόπτεται βιαίως ένα συμβόλαιο μου πριν τελειώσει. Μετά από τέσσερα χρόνια διακόπτω τις εκπομπές μου στα “Παραπολιτικά FM” την Παρασκευή 29 Μαΐου.

– Εκτιμούν και πιστεύουν κάποιοι στο Μαξίμου ότι δεν πρέπει να ακούγεται η φωνή μου ή τουλάχιστον να παρεμποδιστεί και γι’ αυτό πίεσαν αφόρητα.

– Δεν έχουν καταλάβει ότι η δική μου φωνή είναι ήδη σε κάθε σπίτι, έχει ριζώσει. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων παράγει και αναπαράγει τη φωνή μου και θα το αντιληφθούν ευρύτερα μετά τις 29 Μαΐου, γιατί λίγο-πολύ όλοι καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί, τι συμβαίνει και που το πάνε.

– Θα είμαι κοντά σας εδώ στα “Παραπολιτικά FM” έως τις 29 Μαΐου, η διακοπή του συμβολαίου μου έγινε με κοινή συμφωνία και αζημίως.

– Λόγω πολύχρονης εμπειρίας στο Ελληνικό ραδιόφωνο, αντιλαμβάνομαι πάντοτε άμεσα πότε μια ιδιοκτησία, προκειμένου να συντηρηθεί και να επιβιώσει, αποδέχεται τους εκβιασμούς και τις αφόρητες πιέσεις της εκτελεστικής εξουσίας.

– Ο κος Μητσοτάκης δεν θέλει να ακούγομαι το πρωί, όχι μόνο στα “Παραπολιτικά”, αν είναι δυνατόν, από πουθενά. Αυτό όμως θα το δούμε.

Όπως φαίνεται εκ των λεγομένων του πάντως σχεδιάζει να ξεκινήσει εκπομπές αλλού, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάτι γνωστό.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter