Για σχέσεις με μπράβους της νύχτας κατηγορείται το «αδελφό» κόμμα της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο

Επίθεση κατά του ακροδεξιού ΕΛΑΜ εξαπέλυσε το ΑΚΕΛ στην Κύπρου με φόντο σοβαρές εξελίξεις γύρω από τον υπόκοσμο και τις σχέσεις του με στελέχη του κυπριακού "αδελφού" νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής. 

Συγκεκριμένα, σε δήλωση του ο βουλευτής του κόμματος και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Γεωργίου, αναφέρει ότι το ΕΛΑΜ τηρεί σιγή ιχθύος αναφορικά με στέλεχος του στην Λάρνακα το οποίο συνελήφθη για πολύ σοβαρά αδικήματα όπως αναφέρει.

Αυτούσια η δήλωση του βουλευτή του ΑΚΕΛ για το ΕΛΑΜ:

«Η σιγή ιχθύος που τηρεί το ΕΛΑΜ για το στέλεχος του στην Λάρνακα, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορήθηκε από την Αστυνομία για πολύ σοβαρά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και παροχή προστασίας αποτελεί μέγιστη πρόκληση του λαού, καθώς και προσβολή στα δημοκρατικά του αισθήματα.

Το ΕΛΑΜ ως παράρτημα του αδελφού Κόμματος της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα εισάγει επικίνδυνα φαινόμενα τρομοκρατίας και υπόκοσμου και απειλεί την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας στο τόπο μας.

Καλούμε επιτέλους το ΕΛΑΜ να αναλάβει τις ευθύνες του, να αποδείξει ότι διαθέτει στοιχειώδη πολιτική ευθιξία και να απαντήσει με ειλικρίνεια για τις σχέσεις του με τον υπόκοσμο και το συγκεκριμένο στέλεχος.

Ταυτόχρονα, καλούμε τις διωκτικές Αρχές να προχωρήσουν άμεσα στην δίωξη και στην παραδειγματική τιμωρία όλων όσων απειλούν την Δημοκρατία στο τόπο μας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.