Για τη Βόζεμπεργκ φταίει… ο ΣΥΡΙΖΑ που στηλιτεύει στο Ευρωκοινοβούλιο τη σκανδαλώδη καμπάνια για τα ΜΜΕ!

Για τη Βόζεμπεργκ φταίει… ο ΣΥΡΙΖΑ που στηλιτεύει στο Ευρωκοινοβούλιο τη σκανδαλώδη καμπάνια για τα ΜΜΕ!

Ενοχλήθηκε η Ελίζα Βόζεμπεργκ από τις ερωτήσεις των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο προς την Κομισιόν για τις σκανδαλώδεις επιχορηγήσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα ΜΜΕ αλλά και τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Μετανάστευσης.

Στο μυαλό της κ. Βόζεμπεργκ θα ήταν προφανώς προτιμότερο να μην βγει προς τα έξω το γεγονός πως η κυβέρνηση της ΝΔ επιχορήγησε με 20 εκατομμύρια ευρώ, εν μέσω πανδημίας, Μέσα Ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων ανύπαρκτων ιστοσελίδων, όπως ανέδειξε από την πρώτη στιγμή το Documento.

Προφανέστατα, για την κυβέρνηση Μητσοτάκη το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην ουσία της υφιστάμενης πολιτικής αλλά στο να μη γίνονται γνωστά στο εξωτερικό με ερωτήσεις. Ίσως, να τα κρατάμε κρυφά, για να είναι ικανοποιημένη η κ. Βόζεμπεργκ.

Για την κ. Βόζεμπεργκ δε φταίει η ΝΔ για την πολιτική της αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ που καταδεικνύει και στηλιτεύει τα κακώς κείμενα, όπως για παράδειγμα την σκανδαλώδη καμπάνια των 20 εκατ. ευρώ προς τα ΜΜΕ και τον αποκλεισμό του Documento και του koutipandoras.gr.

Ίσως, ακόμα και η κατάργηση του κοινοβουλευτικού ελέγχου να ήταν προτιμότερη για την κυβέρνηση της αριστείας…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter