Για την Εύη Χριστοφιλοπούλου οι αποκαλύψεις για την Υγεία είναι… «μιντιακό show»…(Video)

Για την Εύη Χριστοφιλοπούλου οι αποκαλύψεις για την Υγεία είναι… «μιντιακό show»…(Video)

«Διέπρεψε» και πάλι η Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία, στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, έδωσε ακόμη ένα δείγμα γραφής για το ποιος… φταίει για τα κακώς κείμενα στον χώρο της υγείας. 

Και ούτε λίγο ούτε πολύ, αν δεχθούμε ότι υπάρχουν κακώς κείμενα, σε αντίθεση προφανώς με το τι θεωρεί η κ. Χριστοφιλοπούλου, το πρόβλημα είναι… τα ΜΜΕ και η κυβέρνηση…

Με φόντο παλιότερες δηλώσεις της, όταν ζητούσε να εξεταστούν τα πεπραγμένα Πολάκη, λέγοντας ότι «με καμία επιχείρηση σκανδαλολογίας δεν μπορεί να καλύψει την διάλυση που έχει φέρει στο σύστημα υγείας», σήμερα, πριν καν κληθεί στην αίθουσα ο Ανδρέας Μαρτίνης, εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού.

Η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έκανε λόγο για μιντιακό show και σκανδαλοθηρία από την πλευρά της κυβέρνησης, τονίζοντας παράλληλα πως ο πρωθυπουργός «πρέπει να βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό του» πριν επικαλεστεί τα λεγόμενα ενός υπόδικου.

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας, απάντησε πως η επίκληση της ιδιότητας του μάρτυρα, δηλαδή πως είναι υπόδικος, δεν συνάγεται πως ό,τι λέει ο Μαρτίνης πρέπει να πετάγεται στον κάλαθο των αχρήστων. «Εγώ, δεν έκανα καμία ερώτηση γιατί σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας» είπε προς την κ. Χριστοφιλοπούλου, προσθέτοντας: «Αν νομίζετε πως θα κάνετε show, κάνετε λάθος».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, αμέσως μετά τον κ. Λάππα τόνισε πως «ούτε ένα κανάλι, εκτός δύο εφημερίδων, δεν έγραψαν τίποτα και δεν είπαν τίποτα για την κατάθεση Μαρτίνη», ζητώντας παρέμβαση του ΕΣΡ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter