Για την καλύτερη λειτουργία της Ευρωζώνης συζήτησαν Τσίπρας-Σολτς στο Βερολίνο

Για την καλύτερη λειτουργία της Ευρωζώνης συζήτησαν Τσίπρας-Σολτς στο Βερολίνο

Για όλα τα εκκρεμή ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία της Ευρωζώνης, ενόψει των αποφάσεων που πρόκειται να ληφθούν τον ερχόμενο Δεκέμβριο, συζήτησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας και υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς, σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Τσίπρα στο twitter.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού: 

Συνάντηση με τον Αντικαγκελάριο και Υπ. Οικονομικών της Γερμανίας, Olaf Scholz, στο Βερολίνο. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα τα εκκρεμή ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία της Ευρωζώνης, ενόψει των αποφάσεων που πρόκειται να ληφθούν τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

_x000D_
_x000D_

Σε άλλη ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, με αφορμή τη συνάντησή του με την συμπρόεδρο του κόμματος της Αριστεράς Katja Kipping, στο Βερολίνο, σημείωσε:

Απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό και την απειλή της ακροδεξιάς κανείς δεν μπορεί μόνος να δώσει τις λύσεις. Η συνεργασία προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων είναι σήμερα επιβεβλημένη στην Ευρώπη. Συνάντηση με την συμπρόεδρο του κόμματος της Αριστεράς Katja Kipping, στο Βερολίνο.

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter