Για την Κασιμάτη έφτασαν στον Άρειο Πάγο αλλά… κουβέντα για τα «ξεβρακώματα»

Για την Κασιμάτη έφτασαν στον Άρειο Πάγο αλλά… κουβέντα για τα «ξεβρακώματα»

Για τα «ξεβρακώματα» πολιτών μπορεί να μην ενοχλήθηκαν αλλά για το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη έφτασαν μέχρι Άρειο Πάγο.

Αντιπροσωπεία συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους Βασίλη Καπερνάρο και Εβίτα Βαρελά, επισκέφτηκαν τον Άρειο Πάγο προκειμένου να ενημερώσουν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειο Πλιώτα, για δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη, με αφορμή τα τελευταία περιστατικά βίας σε βάρος πολιτών από την αστυνομία.

Όπως μάλιστα τόνισαν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών, πρόκειται να καταθέσουν μήνυση για εξύβριση αλλά και αγωγή σε βάρος της βουλευτού καθώς με τις δηλώσεις της τους στοχοποιεί.

Απ΄την πλευρά του ο δικηγόρος, Βασίλης Καπερνάρος , ανέφερε πως για πρώτη φορά βουλευτής καταφέρεται κατά των αστυνομικών και έκανε έκκληση στον αρχηγό της ΕΛΑΣ να ζητήσει γνωμοδότηση από Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ώστε να σταματήσει να θεωρείται ότι δεν έχει δόλο όποιος εξυβρίζει χρησιμοποιώντας γενικές εκφράσεις.

Ο πρόεδρος των Ένωσης Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, είπε «δεν θα επιτρέψουμε να νομιμοποιηθεί η φρασεολογία του περιθωρίου από τους θεσμούς. Οφείλουν οι αρμόδιοι να βάλουν στη θέση της την κυρία βουλευτή και όποιον άλλον προβαίνει σε έκνομες ενέργειες».

Ενώ, ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, κάλεσε την κυρία βουλευτή να κοιτάξει στα μάτια τους συγγενείς νεκρών συναδέλφων μας και να πει το ίδιο «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter