Για τις 10 Μαρτίου διεκόπη το εφετείο της υπόθεσης Τοπαλούδη- «Από το Θεό να το βρείτε αλήτες», ξέσπασε η μητέρα της

Για τις 10 Μαρτίου διεκόπη το εφετείο της υπόθεσης Τοπαλούδη- «Από το Θεό να το βρείτε αλήτες», ξέσπασε η μητέρα της

Εν μέσω εντάσεων διέκοψε για τις 10 Μαρτίου το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας τη δίκη για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη μετά από αίτημα του συνηγόρου του ενός εκ των δυο κατηγορουμένων και συγκεκριμένα του Α. Λουτσαι.

Ο δικηγόρος του ζήτησε να μελετήσει τη δικογραφία γιατί ανάλαβε πρόσφατα την υπόθεση και το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης, απόφαση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειας Τοπαλούδη.

«Αφήσαμε το παιδί μας και μας λέτε να έρθουμε πάλι από το Διδυμότειχο, κτήνη! Να ψοφήσεις ρε! Καρκίνε! Γουρούνια απάνθρωπα είστε! Από το Θεό να το βρείτε. Θα σας κάψω όλους» φώναξε η Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης.

Στο πλευρό της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε η Αννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Στο δικαστήριο βρέθηκε μόνο ο Ροδίτης κατηγορούμενος Μ. Κούκουρας.

Η συγκλονιστική αγκαλιά

Νωρίτερα, κατά την άφιξη των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη στα δικαστήρια η μητέρα της Γαρυφαλλιάς από τη Φολέγανδρο και η μητέρα της Ερατώς, της κοπέλας που είχε δολοφονηθεί στη Λέσβο το 2019, και αγκαλιάζονται και οι τρεις ενώθηκαν με μια μεγάλη αγκαλιά.

Και οι τρεις γυναίκες βίωσαν ο,τι πιο τραγικό θα μπορούσε να συμβεί στη ζωή τους, καθώς έχασαν τις κόρες τους με τον πιο βίαιο τρόπο.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter