Για τις 15 Μαρτίου διέκοπη η δίκη σε β΄ βαθμό για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλουδη

Για τις 15 Μαρτίου διέκοπη η δίκη σε β΄ βαθμό για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλουδη
Δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για την δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Για τις 15 Μαρτίου διέκοπη η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελενης Τοπαλουδη, καθως ο δικηγορος του ενος κατηγορουμένου βρεθηκε θετικος στον κορονοιο.

Στο άκουσμα της απόφασης αυτής η μητέρα της Ελένης Τοπαλουδη, Κουλα Αρμουτιδου, αλλά και οι μητέρες άλλων γυναικών που  δολοφονήθηκαν από τους συντρόφους τους και βρίσκονταν στην αίθουσα για συμπαράσταση στην οικογένεια, αντέδρασαν έντονα.

«Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!» φώναξε η μητέρα της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου μόλις άκουσε για τη διακοπή της δίκης, ενώ από την πλευρά της έδρας απάντησαν «Και τι θέλετε να κάνουμε; Να τους φέρουμε με κορονοιο;»

Στο πλευρό της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε η Αννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter