Για τις 23 Νοεμβρίου διεκόπη η δίκη «ψευτογιατρού» 

Για τις 23 Νοεμβρίου διεκόπη η δίκη «ψευτογιατρού» 

Για τις 23 Νοεμβρίου διεκόπη η δίκη του «ψευτογιατρού» Dr. kontos που κατηγορείται για 12 θανάτους καρκινοπαθών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας.

Ως συνεργοί του 47χρονου, που υποσχόταν σωτηρία σε ασθενείς με σοβαρά νοσήματα μέσω της χρήσης δήθεν φαρμάκων, βοτάνων, ελαίων και αυστηρής διατροφής, κατηγορούνται 16 άτομα: γιατροί, μέλη διοικητικού συμβουλίου ιδιωτικής κλινικής, μία μοναχή, ένας έμπορος βοτάνων και ένας πρώην υπουργός της Ν.Δ., γιατρός στο επάγγελμα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιείται στην ίδια μικρής χωρητικότητας αίθουσα, παρά τις αντιδράσεις καθώς δεν βρέθηκε άλλη αίθουσα που να καλύπτει τις ανάγκες μια πολυπρόσωπης δίκης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αφού τέθηκε θέμα ακαταλληλότητας της μικρής αίθουσας εξαιτίας των πολλών παραγόντων της δίκης (17 κατηγορούμενοι, πολλοί δικηγόροι, ένορκοι, δημοσιογράφοι κ.λπ.), η έδρα αποχώρησε για δύο ώρες αλλά παρέμειναν συνωστισμένα περίπου 50 άτομα , που περίμεναν την εξέλιξη της υπόθεσης.

Οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους δεν παρεβρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα, μεταξύ των οποίων και ο «ψευτογιατρός» (ο μόνος που έχει προφυλακιστεί), οι δικηγόροι του οποίου ενημέρωσαν ότι βρίσκεται σε κελί απομόνωσης λόγω νοσήματος.

Δείτε επίσης: Δίκη «ψευτογιατρού»: Δεν εμφανίστηκε ο Dr. Kontos – Η μικρή αίθουσα καθυστερεί τη διαδικασία

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter