Για το Πρώτο Θέμα ο Μιχελάκης δεν καταδικάστηκε ποτέ…

Για το Πρώτο Θέμα ο Μιχελάκης δεν καταδικάστηκε ποτέ…

Εν ριπή οφθαλμού ανέβηκε και κατέβηκε η είδηση της καταδίκης του Γιάννη Μιχελάκη στο Πρώτο Θέμα, για το οποίο, προφανώς, το στέλεχος και πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν καταδικάστηκε ποτέ για χρηματισμό ή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο,  για «παθητική δωροδοκία»…

Έτσι είναι…

«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» σε έντυπη έκδοση με μεγαλοστομίες και χωρίς περιεχόμενο.

Παρά το ότι η Βουλή δεν ήθελε άρση της ασυλίας του, αν και ήταν σαφής η δικογραφία, παρά το ότι το Hot Doc αποκάλυψε και κάλυψε αναλυτικότατα το θέμα, παρά το ότι τελικά ο Γιάννης Μιχελάκης καταδικάστηκε, για το Πρώτο Θέμα είναι απλώς Παρασκευή 26/1/2018.

Αλλά για να μη γινόμαστε… κακοί, η αλήθεια είναι πως το ανέβασαν για… λίγο στο site τους, για να το… πάρει το ποτάμι άρον άρον στη συνέχεια, όπως θα γινόταν από κάθε  «καλό στρατευμένο» στον αγώνα της συντήρησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το θέμα όμως είναι ότι ό,τι ανεβαίνει στο διαδίκτυο αφήνει και τα ίχνη του, πράγμα που εύλογα μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για λάθος, αλλά για συνειδητή απόκρυψη.

Αν γκουγκλάρει κάποιος τις λέξεις Πρώτο Θέμα και Γιάννης Μιχελάκης, με φίλτρο τις τελευταίες 24 ώρες, θα βρει μεν έναν τίτλο, αλλά δε θα βρει το περιεχόμενο…

Διότι εάν κάποιος πατήσει επάνω στα παραπάνω λινκ, θα οδηγηθεί σε μια… κενή σελίδα:

Η διεύθυνση (URL)

Δεν ανευρέθη:

Πέσατε από τα σύννεφα, ε;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter