Για το θεαθήναι η συνάντηση στις 25/2 της κυβέρνησης με FIFA/UEFA

Για το θεαθήναι η συνάντηση στις 25/2 της κυβέρνησης με FIFA/UEFA

Στις 25 Φεβρουαρίου -αλλά χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο- θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, η συνάντηση της ελληνικής κυβέρνησης με UEFA και FIFA όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. 

Στην Αθήνα θα βρεθούν σίγουρα, ο πρόεδρός της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας ομοσπονδίας, Γκρεγκ Κλαρκ, όπως αποφασίστηκε μετά τις συναντήσεις με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, στην Ελβετία.

Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη που αρέσκονται στα επικοινωνιακά παιχνίδια, σκοπός της συνάντησης θα είναι η υπογραφή «μνημονίου συνεργασίας για την ανασύσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου θα παρθούν αποφάσεις, οι οποίες θα πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο, ώστε να αποφευχθεί το Grexit». Συμπληρώνουν δε, ότι η ελληνική πλευρά δεσμεύτηκε γι’ αυτό και έχει προειδοποιήσει ότι θα υπάρξει αποβολή των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη, αν δεν υπάρξει συνεννόηση και τήρηση των όρων που θα υπογραφούν. Μάταιος κόπος…

…Γιατί επί της ουσίας, FIFA και UEFA, δεν πρόκειται να συνεργαστούν με καμία ελληνική κυβέρνηση, παρά μόνο με την ΕΠΟ κάτι που δήλωσαν κι επίσημα χθες (10/2) μετά την συνάντηση του αντιπροέδρου της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ με τον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη στην Ελβετία, σε επίσημο δελτίο Τύπου το οποίο ανέφερε: «Με την παρότρυνση των ελληνικών Αρχών, ο Κλαρκ επιβεβαίωσε ότι η FIFA θα εργαστεί μαζί με την UEFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να λύσει τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σε κανένα σημείο δεν γίνεται λόγος για συμμετοχή της κυβέρνησης στη σύνταξη ποδοσφαιρικού μνημονίου, ενώ η FIFA ξεκαθαρίζει ότι θα συνεργαστεί με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και την ΕΠΟ στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσεων στα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter