Για τον Άδωνη «μια χαρά πάει η κυβέρνηση και η Ελλάδα» παρά τους 18.000 νεκρούς από κορονοϊό (Video)

Για τον Άδωνη «μια χαρά πάει η κυβέρνηση και η Ελλάδα» παρά τους 18.000 νεκρούς από κορονοϊό (Video)

Με την πρόβλεψη των ειδικών να έχουμε ξεπεράσει τα Χριστούγεννα τους 20.000 νεκρούς από την πανδημία ο showman-υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης δήλωσε σήμερα στο ΣΚΑΪ, πως η Ελλάδα τα πάει μια χαρά, στέκεται όρθια «η Οικονομία μας πάει καλά, η ζωή μας συνεχίζεται, προχωράμε»

«Έχουμε τέτοια κυβέρνηση που θα μας προστατέψει απ’ την πανδημία και τις γιορτές», πρόσθεσε για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

«Δεν αισθάνομαι πως υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση για κάτι παραπάνω».

Προσπαθώντας να ωραιοποιήσει την κατάσταση για την πορεία της χώρας σε πανδημία και οικονομία, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχείρησε να κάνει το άσπρο μαύρο, λέγοντας με θράσος:

«Θα κάνουμε Χριστούγεννα με ανοιχτά μαγαζιά. Τελεία. Μπορούμε να το πούμε πιο απλά; Έχουμε τέτοια κυβέρνηση που θα μας προστατέψει από την πανδημία και τις γιορτές. Όλη η Ευρώπη να κλείσει, εμείς θα ανοίξουμε. Μια χαρά πάει η Ελλάδα μας, στέκεται όρθια, η Οικονομία μας πάει καλά, η ζωή μας συνεχίζεται, προχωράμε». 

«Έχουμε έναν σχεδιασμό, προχωράμε. Προς το παρόν Δεν έχει αλλάξει κάτι στην Ελλάδα. Η πανδημία σταδιακά ξεφουσκώνει», δήλωσε σημειώνοντας πως οποιοδήποτε μέτρο δεν αφορά τους εμβολιασμένους είναι στο τραπέζι.

«Δεν θέλουμε να συζητάμε διαρκώς για νέα μέτρα. Δεν υπάρχουν νέα μέτρα αυτή τη στιγμή. Θέλει 10-14 μέρες για να μετρήσεις το αποτέλεσμα των νέων μέτρων.»

Μόνον που ξεχνάει ο Άδωνης Γεωργιάδης πως υπάρχει μια σειρά μέτρων που θα μπορούσε να έχει πάρει εδώ και μήνες.

Αφορά μέτρα μεταξύ των οποίων τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που παραμένει ο συνωστισμός (σαρδελοποίηση) και αρνείται να τα βελτιώσει αποφασιστικά και κυρίως το Εθνικό Σύστημα Υγείας όπου αρκείται σε μετατάξεις γιατρών χωρίς να το ενισχύει σε προσωπικό, νοσηλευτικό, γιατρούς, διοικητικούς. Το ίδιο ισχύει και για τις υποδομές του ΕΣΥ όπως και τα αναλώσιμα. Αφορά επίσης και τα σχολεί και τις συμπτύξεις τάξεων

Εννοείται πως η κυβέρνησης προτιμά να μην ενισχύσει τα Μέσα Μεταφοράς, αφού θέλει να δώσει ένα μέρος στους ιδιώτες, ούτε να ενισχύσει τα νοσοκομεία αφού θέλει την είσοδο των ιδιωτών στην Υγεία. Όσο για τα σχολεία, ίσως να επιθυμεί την αίσθηση της «κανονικότητας» χωρίς να παραγνωρίζει κανείς και την ύπαρξη των ιδιωτικών σχολείων.

Αλλά τι απάντηση έδωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης όταν ρωτήθηκε για το ΕΣΥ;

«Αν η πορεία του ιού είναι προς τα κάτω, αντέχουμε», είπε ο ‘Αδωνης Γεωργιάδης όταν οι ασθενείς πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ…

Και η ωραιοποίηση της κυβέρνησης συνεχίζεται με τις καθημερινές εμφανίσεις των υπουργών και των στελεχών της στα φιλικά της Μέσα Ενημέρωσης…

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter