Για τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Βλάχο είμαστε όλοι εν δυνάμει παιδεραστές (Video)

Για τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Βλάχο είμαστε όλοι εν δυνάμει παιδεραστές (Video)

Κάθε όριο ξεπέρασε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος μιλώντας στην τηλεόραση του Open σήμερα το πρωί αναφορικά με την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη.

Ο βουλευτής της ΝΔ και πατέρας δύο παιδιών προσπάθησε να υπερασπιστεί ανεπιτυχώς το Νίκο Γεωργιάδη, λέγοντας ότι «ο καθένας θα μπορούσε να μπλέξει σε μη πολιτικά θέματα» διευκρινίζοντας βέβαια «όχι τέτοια». Ωστόσο όταν ακούς έναν βουλευτή στην τηλεόραση να λέει κάτι τέτοιο στην ουσία είναι σαν να ξεπλένει τον κ. Γεωργιάδη κινούμενος και αυτός στη γραμμή που έχει θέση η ηγεσία του κόμματος του. Με λίγα λόγια για τον κ. Βλάχο είναι σαν να μαστε όλοι εν δυνάμει παιδεραστές, πως αλλιώς αν εξηγηθεί αυτό που είπε για το συγκεκριμένο έγκλημα.

Ένας πολιτικός και μάλιστα σε μια συντηρητική παράταξη θα έπρεπε κανονικά να εμφανιστεί λάβρος κατά του κ. Γεωργιάδη και κατά της ηγεσίας του κόμματος για τη στάση της στο θέμα της ασέλγειας σε ανηλίκους. Διαφορετικά και ο ίδιος καθίσταται με τον τρόπο του συνένοχος στις πράξεις του κ. Γεωργιάδη, εκτός και αν δεν το αντιλαμβάνεται. Ο κύριος Βλάχος είναι χρόνια βουλευτής της ΝΔ και πρόσωπο το οποίο ήταν στενός συνεργάτης και φίλος του Κώστα Καραμανλή. Μάλλον γνωρίζει και ο ίδιος ότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να συγχωρέσει να αποδεχτεί δίπλα του ένα πρόσωπο που θα είχε ασελγήσει σε ανήλικα. Είπαμε όμως η καρέκλα είναι καρέκλα ακόμη και αν πρόκειται για ειδεχθείς πράξεις όπως αυτές του κ. Γεωργιάδη.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Βλάχου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter