Για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου τα θύματα δεν είναι τα ανήλικα παιδιά αλλά ο Νίκος Γεωργιάδης

Για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου τα θύματα δεν είναι τα ανήλικα παιδιά αλλά ο Νίκος Γεωργιάδης

Σε μία χωρίς προηγούμενο τοποθέτηση, πέρασε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου στο ραδιόφωνο του Σκαϊ και στην εκπομπή, με το άλλο του μισό, Άρη Πορτοσάλτε (ακούστε εδώ μετά το 8ο λεπτό).

Χτύπησε καμπανάκι που λέτε το δημοσιογραφικό δαιμόνιο του Μπάμπη όταν είδε ότι με την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια σε ανηλίκους, ασχολείται η Αυγή και o Κώστας Βαξεβάνης. 

«Δεν έφερα λοιπόν προς σχολιασμό το θέμα Γεωργιάδη γιατί έλεγα “κάτι δεν πάει καλά εδώ.” (…) Όλα έγιναν με έναν τρόπο που με έκαναν να λέω “κάτι υπάρχει”…» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει λίγο αργότερα:

«Όταν είδα ότι το χειρίζεται με αυτόν τον τρόπο η Αυγή και ο Βαξεβάνης είπα κάτι δεν πάει καλά. “να επιφυλαχτείς Μπάμπη..Πρόσεχε τι θα πεις γιατί ενδεχομένως να κατηγορούν έναν άνθρωπο για περισσότερα από αυτά που έχει κάνει…”».

Η προσπάθεια ξεπλύματος του ανθρώπου που κρίθηκε ένοχος για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών, είναι τουλάχιστον εξοργιστική. 

Όμως ο Μπάμπης και ο Άρης δεν έμειναν σε αυτό…

Το θράσος, λένε κάποιοι, είναι ο καλύτερος τρόπος να αφοπλίσεις τις μάζες. Να είναι τόσο θρασύ αυτό που θα ξεστομίσεις που να σοκάρει τόσο τους άλλους σε σημείο που να μην μπορούν να αντιδράσουν. Ποιος υγιής νους δεν παθαίνει σοκ και μπορεί να αντιδράσει όταν ακούει πως ο θύτης Νίκος Γεωργιάδης είναι… θύμα;

Αυτό λοιπόν έγινε στη συνέχεια και το παραθέτουμε αυτούσιο:

«Προσπαθούσαν με βάση μια απόφαση δικαστηρίου να εξολοθρεύσουν ένα άνθρωπο…. και να δημιουργήσουν πρόβλημα σε όλους ανθρώπους μπορεί με τον έναν ή άλλο τρόπο να υποστηρίζουν την ΝΔ… Το να προσπαθείς να φορτώσεις χιλιάδες ανθρώπους με ένα αμάρτημα και να τους βάλεις μια λέζα είναι ένας άλλος φασισμός…

Και μου στέλνει ένας φίλος αυτό που έγραψε ο κ. Καρυπίδης (σ.σ.προφανώς εννοεί τον Αντύπα Καρίπογλου) πρόκειται για έναν άνθρωπο που λέει την γνώμη του και το έχει πληρώσει αυτό.

Κάθομαι και το διαβάζω και μου πέφτει η μασέλα κανονικώς!

Είναι κανονικότατα ο Γεωργιάδης θύμα ενός καθημερινού φασισμού που προσπαθεί κάθε στιγμή να εγκατασταθεί στην χώρα…… Όπου τον δεις ξεφυτρώνει..

Και τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές, που πλησιάζει κι η ώρα που θα σουταριστούν έχει αρχίσει και τους βγαίνει από παντού!»

Την «ωραία» αυτή ατμόσφαιρα έρχεται να συμπληρώσει και ο Άρης ως γνήσιος κολαούζος. 

«Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο… Να μην φοβούνται οι βουλευτές της ΝΔ! Μην τους παίρνουν αμπάριζα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ βουλευτές. Να διαβάσουν το θέμα να το ψάξουν το θέμα!»

Φυσικά, ο Μπάμπης δεν παρέλειψε να καταστήσει σαφές, πως ο Νίκος Γεωργιάδης είχε απομακρυνθεί από την ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ, τι κι αν τα στοιχεία δείχνουν άλλα… Επίσης ο ίδιος λέει πως για την ιστορία στη Μολδαβία, «γνωρίζαμε και τότε»!

«Πρόλαβα και πρόσεξα ότι αυτό που δικάστηκε ήταν κάτι που είχε γράψει το Hot Doc, δηλαδή το περιοδικό που βγάζει ο Βαξεβάνης κι όχι μια ιστορία που έγινε στην Μολδαβία, για την οποία γνωρίζαμε και τότε…. Ο άνθρωπος είχε απομακρυνθεί από την ομάδα συμβούλων που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν εκλεγεί πρόεδρος…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter