Για τον Πλεύρη φταίει… η τραπ μουσική για τα περιστατικά βίας (Video)

Για τον Πλεύρη φταίει… η τραπ μουσική για τα περιστατικά βίας (Video)

Ο Θάνος Πλεύρης σε συνέντευξή του μίλησε, με αφορμή τις πρακτικές βίας στη Θεσσαλονίκη, για την αναβάθμιση το τελευταίο διάστημα, η οποία όπως είπε «δεν είναι μόνο ποσοτική, αλλά και ποιοτική».

Η Τραπ μουσική παραπέμπει σε βία και ναρκωτικά

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε στον ΣΚΑΪ ότι «έχουμε μία αξιακή κρίση, η οποία παρατηρείται και στην χώρα μας και σε όλο το δυτικό κόσμο. Αυτά τα φαινόμενα είναι από ακούσματα, που έχει νεολαία, από εκνευρισμό. Φοβόμαστε να πούμε ότι υπάρχουν ακούσματα αυτή τη στιγμή που προτρέπουν σε βία και θα ασχοληθούμε ένα αύριο βγει κάποιος σε ένα κανάλι και πει κάτι. Και όλη η νεολαία, εμένα η κόρη μου είναι 14χρονών, ακούνε στο σχολείο ένα μέρος της τραπ μουσικής, που ουσιαστικά παραπέμπει σε ναρκωτικά, σε βία και κάνουμε ότι δεν το παρακολουθούμε. Άρα υπάρχει γενικώς μία κοινωνική ένταση».

«Η εκκλησία ήταν θεσμική»

Σε ερώτηση εάν η όξυνση της κοινωνικής βίας, έχει να κάνει με την ρητορική μίσους που αναπτύχθηκε κατά της διάρκεια της συζήτησης για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε ότι «στοχοποίηση λόγω επιλογής, είχαμε και πριν το νόμο. Δεν νομίζω ότι συνδέεται, οπωσδήποτε υπήρχε ένας έντονος διάλογος, για το νομοσχέδιο. Κατά την άποψή μου ακόμη και από την επίσημη εκκλησία, η διαδικασία της κλιμάκωσης ήταν καθαρά σε επίπεδο συζήτησης. Τη συνδέω με μία ευρύτερη βία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter