Για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δικαιολογούνται οι λιποθυμίες από ασιτία παιδιών του Γυμνασίου

Για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δικαιολογούνται οι λιποθυμίες από ασιτία παιδιών του Γυμνασίου

Μπορεί μια μαθήτρια Γυμνασίου από τον Πύργο να λιποθύμησε πρόσφατα από την πείνα, όμως, το πρωτεύον για τον πρωθυπουργό είναι να διευκρινίσει ότι τα παιδιά του Γυμνασίου δεν δικαιούνται σχολικά γεύματα.

Κατά τη δευτερολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Ολομέλεια για τα εργασιακά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέκρινε την ανάρτηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την λιποθυμία από την πείνα μαθήτριας Γυμνασίου στον Πύργο επειδή – όπως ανέφερε – διέφυγε του πολιτικού του αντιπάλου ότι το συγκεκριμένο κορίτσι δεν δικαιούται σχολικά γεύματα.

«Κάνετε αναρτήσεις για παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία ασχέτως κι αν σας διαφεύγει η μικρή λεπτομέρεια ότι δεν ήταν κοριτσάκι δημοτικού για να δικαιούται γεύματα» ανέφερε παραβλέποντας το αυτονόητο. Ότι ένα κορίτσι γυμνασίου εν έτει 2020 σε κράτος – μέλος της ΕΕ λιποθυμά από ασιτία.

Πρόσθεσε δε δηκτικά πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν αφήνει την αλήθεια να «μπει στη μέση» και να του «χαλάσει το αφήγημα της ιστορίας», τονίζοντας παράλληλα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στην αντιπολίτευση «με τα μαγκάλια».

«Ύβρις απέναντι στους νεκρούς»

Η τελευταία αποστροφή του πρωθυπουργού προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι «ύβρις απέναντι στους νεκρούς» της κρίσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter