Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Για τον ρόλο των Σωμάτων Ασφαλείας στην Αντίσταση μίλησε ο Μ. Γλέζος

Για την προσφορά των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας στην Εθνική Αντίσταση επί κατοχής, μίλησε σήμερα ο Μανώλης Γλέζος σε σπουδαστές Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Σχολών, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα.

Την διάλεξη με θέμα «η προσφορά του ελληνικού λαού και των συμμετεχόντων στα Σώματα Ασφαλείας στον αγώνα εναντίον του ναζισμού», εκτός από τους σπουδαστές, παρακολούθησαν ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος.

Κατά την έναρξη της διάλεξης απηύθυνε χαιρετισμό, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Μετά το πέρας της διάλεξης ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στο Μανώλη Γλέζο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.