Για τον Σκέρτσο η αύξηση 30% στο ρεύμα είναι μόνο μια «μικρή επιβάρυνση για τους πολίτες»

Για τον Σκέρτσο η αύξηση 30% στο ρεύμα είναι μόνο μια «μικρή επιβάρυνση για τους πολίτες»

Οι καταναλωτές καρδιοχτυπούν κάθε φορά που κοιτάνε τον λογαριασμό ρεύματος αφού έρχονται αντιμέτωποι με ποσά που με πολύ μεγάλη δυσκολία και πολλές στερήσεις μπορούν να πληρώσουν. Επιπλέον, οι ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα είναι τεράστιες με αποτέλεσμα η τσέπη τους να αδειάζει σε χρόνο ρεκόρ. Η οποιαδήποτε λοιπόν, επιπλέον αύξηση σε ρεύμα ή σε τρόφιμα δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα.

Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος όμως δε φαίνεται να αντιλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο τα πράγματα. Μιλώντας το βράδυ της Τρίτης σε εκπομπή της ΕΡΤ, υποστήριξε με χαρακτηριστική ψυχρότητα ότι: «η κυβέρνηση κάνει μοίρασμα βαρών και ο κρατικός προϋπολογισμός θα αναλάβει ένα σημαντικό κομμάτι της αύξησης. Όμως και οι καταναλωτές έχουν μια μικρή επιβάρυνση της τάξης του 20%-30% στους λογαριασμούς ρεύματος».

Ούτε λίγο, ούτε πολύ δηλαδή, ο κ. Σκέρτσος θεωρεί πως η επιβάρυνση 30% στους λογαριασμούς ρεύματος είναι… ψίχουλα. Και κάπως έτσι ο υπουργός Επικρατείας συναγωνίζεται τον Στέλιο Πέτσα στο ποιος θα κάνει την πιο ντροπιαστική δήλωση.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter