Για τον Χρυσοχοΐδη ο ιός «δεν κολλάει σε εξωτερικούς χώρους» (αλλά προφανώς μόνο όταν πρόκειται για… αστυνομικούς)

Για τον Χρυσοχοΐδη ο ιός «δεν κολλάει σε εξωτερικούς χώρους» (αλλά προφανώς μόνο όταν πρόκειται για… αστυνομικούς)

Σε μια απόλυτα αντιφατική δήλωση που καταδεικνύει και τις πολιτικές σκοπιμότητες που οδήγησαν στην αντισυνταγματική απαγόρευση των συγκεντρώσεων για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου προχώρησε ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8.

Ο ἀνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το επιχειρησιακό σχέδιο διάλυσης με ακραία χρήση χημικών και αύρες της υποδειγματικής πορείας του ΚΚΕ στις 17 Νοεμβρίου με μάσκες και τηρώντας τις ενδεδειγμένες αποστάσεις ασφαλείας, προκαλώντας από οργή έως και θυμηδία σε κάθε νοήμονα πολίτη αναφερόμενος στην παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων αλλά και τα κρούσματα κορονοΐού στις τάξεις της ΕΛΑΣ αφού μας ενημέρωσε ότι η αστυνομία «αυτή τη στιγμή έχει γύρω στα 500 κρούσματα. Ελάχιστοι νοσηλεύονται γιατί είναι νέοι άνθρωποι», υποστήριξε:

«Οι άνθρωποι που αναπτύχθηκαν στο Πολυτεχνείο, φορούσαν όλοι μάσκες, ήταν αραιά ο ένας από τον άλλον βάσει οδηγίας που δόθηκε και ήταν έξω. Δεν μεταδίδεται έξω, στην ατμόσφαιρα, ο ιός. Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους. Γίνονται τα πάντα και λαμβάνονται πολύ αυστηρά μέτρα και υπάρχουν εντολές προς τους διοικητές των υπηρεσιών για την τήρηση των μέτρων».

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν περιμέναμε τόσο θράσος»

Θέση για τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη πήρε και η αξιωματική αντιπολίτευση με ανακοίνωσή της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι δεν περίμενε τόσο θράσος από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο οποίος παραδέχθηκε ότι «στην κυβέρνηση παίζουν επικίνδυνα και παιχνίδια με τις ίδιες τις ελευθερίες των πολιτών».

Αναλυτικά:

Λίγες ημέρες πριν από την επέτειο του Πολυτεχνείου, στις 13/11, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δήλωνε: “Οι δρόμοι και οι διαδηλώσεις κουβαλάνε ιό και γεννάνε αρρώστια”

Λίγες ημέρες μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου, σήμερα 27/11, ο ίδιος υπουργός, δήλωσε: “Δεν μεταδίδεται έξω στην ατμόσφαιρα ο ιός. Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους”

Ότι η κυβέρνηση τα έχει χαμένα το έχει διαπιστώσει όλη η χώρα. Δεν περιμέναμε ωστόσο τόσο θράσος από τον κ. Χρυσοχοϊδη ώστε να παραδέχεται με αυτόν τον τρόπο ότι στην κυβέρνηση παίζουν επικίνδυνα, πέρα από παιχνίδια με την υγεία των πολιτών, και παιχνίδια με τις ίδιες τις ελευθερίες τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter