Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Vodafone αναδείχθηκε CSR Corporate Brand

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Vodafone αναδείχθηκε CSR Corporate Brand

Η Vodafone ήταν ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των Hellenic Responsible Business Awards 2021, καθώς αναδείχθηκε CSR Corporate Brand της χρονιάς και απέσπασε ακόμα πέντε βραβεία. Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε, ο θεσμός ανέδειξε για 6η χρονιά, τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, η Vodafone απέσπασε συνολικά τρία Gold βραβεία, ένα Silver, καθώς και το Grand Award στην ενότητα «Τεχνολογία για το Κοινό καλό», για προγράμματα που υλοποιεί το Ίδρυμα Vodafone στην Ελλάδα, αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας, με στόχο την ενδυνάμωση ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Αναλυτικά, οι φετινές διακρίσεις:

• Gold βραβείο στην ενότητα Τεχνολογία για το κοινό καλό, κατηγορία Τεχνολογία και Υγεία για την εφαρμογή DreamLab του Ιδρύματος Vodafone. Πρόκειται για μία δωρεάν mobile εφαρμογή, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Imperial College London, με στόχο την υποστήριξη σημαντικών επιστημονικών ερευνών και την αντιμετώπιση της COVID-19 και του καρκίνου.

• Gold βραβείο στην ενότητα Τεχνολογία για το κοινό καλό, κατηγορία CSR apps, για την καινοτόμα mobile εφαρμογή κοινωνικού χαρακτήρα ‘’CONNECT YOUR CITY’’ της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, η οποία υλοποιήθηκε στο πλαίσιo του 10ου κύκλου του προγράμματος World of Difference, του Ιδρύματος Vodafone.

• Gold βραβείο στην ενότητα Τεχνολογία για το κοινό καλό, κατηγορία Ψηφιακή́ Εκπαίδευση και Δεξιότητες, για την ενίσχυση της δράσης του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Social Hackers Academy. Ο Οργανισμός, μέσω της συμμετοχής του στο πρόγραμμα World of Difference ‘20, έλαβε σημαντική στήριξη για την εκπαίδευση ευπαθών κοινωνικά ομάδων, ώστε να ενταχθούν στο εργατικό δυναμικό της χώρας.

• Silver βραβείο στην ενότητα Πρότυπο Επένδυσης, κατηγορία Ενίσχυση Απασχόλησης, για τα 10 χρόνια υλοποίησης του προγράμματος World of Difference. Το πρόγραμμα, στα 10 χρόνια υλοποίησής του, έχει προσφέρει εργασία σε 89 νέους, έχει ενισχύσει το έργο 81 ΜΚΟ της χώρας και έχει έμμεσα ωφελήσει περίπου 434.000 συνανθρώπους μας, συνεισφέροντας σε 13 από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

• Grand Award στην ενότητα Τεχνολογία για το κοινό καλό, που επιβεβαιώνει και τη φιλοσοφία “Connecting for Good” του Ιδρύματος Vodafone.

«Η βράβευση της Vodafone, στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2021, επισφραγίζει την τεράστια αξία που έχουν τα προγράμματα που υλοποιεί το Ίδρυμα Vodafone, τόσο για την ίδια την ελληνική κοινωνία όσο και για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής χιλιάδων συνανθρώπων μας.

Για εμάς, οι φετινές διακρίσεις είναι ιδιαίτερα ξεχωριστές καθώς μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να εργαζόμαστε για μια κοινωνία ισότιμη και προσβάσιμη για όλους, με τη δύναμη της τεχνολογίας, που θέτει πάντα στο επίκεντρό της τον άνθρωπο», αναφέρει η Κατερίνα Σιπητάνου, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone Ελλάδας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter