Για τη βεβήλωση εβραϊκών τάφων

Γιαννακάκη: Μηδενική ανοχή απέναντι στον ρατσισμό και τη ρατσιστική βία

Toν αποτροπιασμό της για την βεβήλωση εβραϊκών τάφων στο 3ο Νεκροταφείο Νίκαιας εξέφρασε η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, Μαρία Γιαννακάκη.

"Η παρούσα κυβέρνηση έχει δείξει έμπρακτα ότι μία είναι η θέση της απέναντι στον ρατσισμό και τη ρατσιστική βία: μηδενική ανοχή", τόνισε η κ. Γιαννακάκη.

Ολόκληρη η δήλωση της έχει ως εξής :

"Εκφράζουμε απερίφραστα τον αποτροπιασμό μας για την βεβήλωση εβραϊκών τάφων στο 3ο Νεκροταφείο Νίκαιας. Η παρούσα κυβέρνηση έχει δείξει έμπρακτα ότι μία είναι η θέση της απέναντι στο ρατσισμό και τη ρατσιστική βία: μηδενική ανοχή.

Τέτοια περιστατικά μίσους, όπως και αυτά που διαδραματίστηκαν πρόσφατα στη Μυτιλήνη, αφορούν κάθε πολίτη, καθώς βάλλουν κατά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και πλήττουν την κοινωνία στο σύνολό της. Στεκόμαστε απέναντι στο ρατσισμό και στο πλάι της εβραϊκής κοινότητας και καλούμε όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες κάθε μορφής να κάνουν το ίδιο".

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.