Γιαννακόπουλος: Δεν νοείται να κοροϊδεύει κανείς εκατομμύρια Παναθηναϊκούς, ούτε καν ο πρωθυπουργός

Γιαννακόπουλος: Δεν νοείται να κοροϊδεύει κανείς εκατομμύρια Παναθηναϊκούς, ούτε καν ο πρωθυπουργός

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού απέδωσε ευθύνες στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις δεσμεύσεις που δεν έχουν τηρηθεί σχετικά με το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα εξής για το θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό, στο πλαίσιο της κοπής της πίτας του Παναθηναϊκού Α.Ο, ότι: «Για το έργο αυτό θα έπρεπε να συνεργαστούν πολλοί φορείς: ο Παναθηναϊκός, η πολιτεία και η κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός είχε δώσεις κάποιες υποσχέσεις πριν τις εκλογές αλλά μάλλον ήταν ελαφρά τη καρδία και υπάρχει καθυστέρηση. Θα γίνει μία συνάντηση με τον πρωθυπουργό σύντομα για να καταλάβω αν όντως θέλει και τον νοιάζει να γίνει το έργο ή αν όλα ήταν μια ψηφοθηρία»

Όσον αφορά τις δεσμεύσεις που είχαν δοθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε: «Οι δεσμεύσεις ήταν πως επειδή δίνουμε την Λεωφόρο, θα είχαμε όλη την χρηματοδότηση του έργου κι όσα χρειάζονται στην μετάβαση στο νέο γήπεδο αυτές ήταν οι δεσμεύσεις και περιμένουμε να τις δούμε να υλοποιούνται. Ποτέ δεν έχω κοροϊδέψει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν θα επιτρέψω κανέναν να τον κοροϊδέψει. Το Pao Alive δεν πήγε όπως θα θέλαμε, ο κόσμος δεν είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε, αλλά τον δικαιολογώ γιατί δεν υπάρχουν χειροπιαστά πράγματα, ο Δήμος συνεχίζει να είναι θετικός ώστε να γίνει το έργο, η καθυστέρηση δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Θέλω να πιστέψω πως το ίδιο θα ακούσω και από τον πρωθυπουργό. Υπήρχαν δεσμεύσεις πως θα υπάρξει χρηματοδότηση όλου του έργου, αλλά και της μεταβατικής φάσης μέχρι να μπούμε στο Βοτανικό. Η κυβέρνηση δεν έχει δείξει να κάνει αυτά που έλεγε, με αποτέλεσμα να κάνει πίσω. Θέλω να πιστεύω πως ο Πρωθυπουργός θα καταλάβει πως δεν νοείται να κοροϊδεύει κανείς 3 εκατομμύρια Παναθηναϊκούς, ούτε καν και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter