Γιαννακόπουλος για Βοτανικό: «Στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Γιαννακόπουλος για Βοτανικό: «Στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την συνάντηση του με το νέο δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα προχωρήσει το πρότζεκτ του Βοτανικού για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. 

«Επιβεβαιώθηκε η κοινή διάθεση που έχουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο. Ξεκινώντας από την επόμενη Παρασκευή θα γίνει το «kick off meeting» με τις ομάδες εργασίας από την πλευρά του δήμου και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να τα βάλουμε όλα κάτω, να δούμε νομοθετικά τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν. Και τους συντελεστές δόμησης, το πράσινο, όλα αυτά τα πράγματα, ώστε να προχωρήσει αυτό το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος πρόσθεσε: «Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή γιατί υπάρχουν πάρα πολλά βήματα τα οποία πρέπει να γίνουν. Εφόσον υπάρχει διάθεση και από τον δήμο και από την κυβέρνηση και από τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει αυτό το έργο, είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Ο δήμαρχος Αθηναίων από την πλευρά του, είπε: «Μιλάμε για ένα τεράστιο έργο, πάρα πολύ σημαντικό, αστικής αναζωογόνησης. Ένα έργο που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την εικόνα, αλλά και τη λειτουργία της Αθήνας. Συμφωνήσαμε ότι θα συνεχίσουμε με την εναρκτήρια σχεδίαση της ομάδας εργασίας την επόμενη Παρασκευή. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι έχουμε δουλειά μπροστά μας. Προφανώς δεν κόψαμε καμία κορδέλα, δεν πανηγυρίζουμε. Κρατάμε τη μπάλα χαμηλά για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η πάρα πολύ καλή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει και θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη».

Σε ερώτηση για το αν τους φοβίζει κάτι στο έργο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε πρώτος λέγοντας ότι «όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι θετικοί, πιστεύω πως ότι εμπόδιο κι αν παρουσιαστεί, που σίγουρα θα παρουσιαστούν εμπόδια, θα μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε». Ο Μπακογιάννης υποστήριξε ότι «ο κόσμος το έχει ακούσει πολλές φορές αυτό, το έχει δει το έργο. Το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι τους ίδιους μας τους εαυτούς». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter