Γιαννακόπουλος: «Πάμε για το ευρωπαϊκό»

Γιαννακόπουλος: «Πάμε για το ευρωπαϊκό»

«Θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα φτάσουμε επιτέλους στο φάινάλ-φόρ και ίσως να σηκώσουμε και το κύπελλο της Ευρωλίγκας», δήλωσε για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στην αθλητική εκπομπή του καναλιού Open και εμφανίστηκε αισιόδοξος και συναινετικός.

Τόνισε ότι οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης σχετικά με το εγχείρημα PAO Alive “έχουν διαφοροποιηθεί κάπως”, διαχωρίζοντας τις πάντως από τις αντίστοιχες του δημάρχου αθηναίων Κ.Μπακογιάννη και του περιφερειάρχη Γ.Πατούλη. [Δεν μπορώ να φανταστώ ότι επιφανείς Παναθηναϊκοί θα μείνουν έξω από αυτήν την προσπάθεια», συνέχισε και δήλωσε αισιόδοξος ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν πριν τελειώσει η φετινή σεζόν.

Επανέλαβε ωστόσο ότι αν δεν προχωρήσει το γηπεδικό ζήτημα προτίθεται να αποχωρήσει από τα κοινά του Παναθηναϊκού. «Είναι ειλημμένη απόφαση», ξεκαθάρισε. «Είμαι όμως αισιόδοξος ότι θα υπάρξει πρόοδος».

Σχετικά με το κλίμα στο οποίο διεξήχθη το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Παρασκευή για την Ευρωλίγκα, ο Γιαννακόπουλος είπε ότι “στο ΟΑΚΑ η ατμόσφαιρα είναι πάντοτε πολιτισμένη” και ότι η Ευρωλίγκα έχει συμβάλει σε αυτό.

«Ο Ολυμπιακός δεν αποδέχθηκε ποτέ ότι σε έναν αγώνα μπάσκετ υπάρχει και η ήττα», είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον αιώνιο αντίπαλο και την αποχώρηση από την Basket League. [Δεν μου καίγεται καρφί ποιός θα είναι οι ομάδες τις οποίες αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το φετινό πρωτάθλημα της Α1 είναι πιο ήσυχο και με περισσότερες οικογένειες στην εξέδρα. Μου αρέσει πάρα πολύ η εικόνα του».

Με αφορμή τη σχετική φημολογία, ο Δ.Γιαννακόπουλος ευχήθηκε να επιστρέψει ο Βασίλης Σπανούλης στην Εθνική υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter