Γιάννενα: Κατασχέθηκαν 290 κιλά χασίς

Γιάννενα: Κατασχέθηκαν 290 κιλά χασίς

Δύο αστυνομικές επιχειρήσεις στα ελληνοαλβανικά σύνορα και στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κακκαβιάς κατέληξαν σε κατάσχεση 290 κιλών χασίς αλλά και σε 6 συλλήψεις, ανάμεσα τους και ενός ζευγαριού που είχε μαζί και το ανήλικο παιδί του.

Χθες, αργά το βράδυ, κοντά στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος, βρέθηκαν στο χώρο αποσκευών του οχήματος τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι, με 56 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 85 κιλών και 700 γραμμαρίων. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 36χρονο και την σύζυγό του, 34 ετών, να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο είχαν και το 6χρονο παιδί τους και να λειτουργούν ως προπομποί στην μεταφορά των ναρκωτικών, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στο σήμα για έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο των προπομπών, ο 36χρονος οδηγός δεν υπάκουσε και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα και επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή μαζί με το 6χρονο παιδί, όμως συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς. Σήμερα το πρωί, στη Λεπτοκαρυά Φιλιατών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, τρεις Έλληνες, ηλικίας 23, 27 και 23 ετών, οι οποίοι με δύο αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα είχε ρόλο προπομπού, μετέφεραν ποσότητα κάνναβης, βάρους 205 κιλών και 930 γραμμαρίων. Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργείται από τα Τμήματα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter