Γιάννης Αλαφούζος: Πλήρωσε 300.000 ευρώ και αποδεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του

Το ποσό των 307.676,19 ευρώ κατέβαλε ο επιχειρηματίας Γιάννης Αλαφούζος ώστε να περαιωθεί ο φορολογικός του έλεγχος από το ΚΕΦΟΜΕΠ κι έτσι αποδεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί με τη διάταξη 128ΑΠ/28.4.2017 του Οικονομικού Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2016 είχε κοινοποιηθεί στον Γιάννη Αλαφούζο, διάταξη του Οικονομικού Εισαγγελέα με την οποία του επιβλήθηκε η δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του και αίτημα παροχής στοιχείων για κινήσεις εισροών στους τραπεζικούς του λογαριασμούς ύψους 146.494.838,29. Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ είχε δηλώσει ότι τα εισοδήματα του προέρχονται από ναυτιλιακή δραστηριότητα και ότι θα συνδράμει στη διαδικασία του ελέγχου με όσα στοιχεία έχει στη διάθεση του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.