Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δε σκέφτομαι το βραβείο του MVP, θέλω μόνο να κερδίζουμε (Video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δε σκέφτομαι το βραβείο του MVP, θέλω μόνο να κερδίζουμε (Video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μπακς παίζει δυνατά κυριολεκτικά στα παρκέ και μεταφορικά στη μάχη για την ανάδειξη του MVP, αλλά δε θέλει το δεύτερο να τον αποπροσανατολίσει από τον βασικό στόχο.

Ο 24χρονος πόιντ φόργουορντ (27,4π., 12,6ρ., 6ασ., 1,3κλ., 1,5κοψ., 3,8λ. σε 32:54) κάνει πράγματα και θαύματα στο παρκέ κι έχει τους Μπακς (55-19) πρώτους σε όλο το ΝΒΑ, συνδυασμός ικανός να του χαρίσει το βραβείο του “MVP της Χρονιάς”. Ο ίδιος προτιμά να μη σκέφτεται τις ατομικές διακρίσεις και παραμένει προσηλωμένος στον ομαδικό στόχο.

“Δε με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για εμένα, δεν είμαι στα social Media” είπε στα Μέσα του Μιλγουόκι ο “The Greek Freak” και συνέχισε: “Δε θέλω να το σκέφτομαι, θέλω μόνο να κάνω τη δουλειά μου. Έχουμε άλλα 8 παιχνίδια, πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα βελτιωθούμε, να παίξουμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους”.

“Θέλω μόνο να βελτιώνομαι. Ακόμη κι αν πάμε στους Τελικούς ή αναδειχθώ σε MVP δε θα αλλάξει το πώς σκέφτομαι, θέλω μόνο να βελτιώνομαι. Δείχνει να λειτουργεί μέχρι στιγμής και ξέρω πως θα συνεχίσει έτσι” πρόσθεσε.

Αφού δε σκέφτεται το βραβείο του “MVP”, δύσκολα θα σκεφτόταν από τώρα τιμή ανάλογη του Μάρκες Τζόνσον, τη φανέλα του οποίου (#8) οι Μπακς απέσυραν στο περιθώριο της νίκης επί των Καβαλίερς (127-105) στο Μιλγουόκι.

“Πολύ μακρινό για εμένα. Θα το σκεφτώ σε 30-40 χρόνια”.

_x000D_
_x000D_

Πηγή: Eurohoops

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter