Γιάννης Αντετοκούνμπο και STR8 στο ίδιο γήπεδο για τα επόμενα πέντε χρόνια

Γιάννης Αντετοκούνμπο και STR8 στο ίδιο γήπεδο για τα επόμενα πέντε χρόνια

Τη συμφωνία τους για συνεργασία παγκόσμιου επιπέδου, διάρκειας πέντε χρόνων, γιόρτασαν το STR8 του Ομίλου Σαράντη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε μια μοναδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου, την Πέμπτη 29 Ιουνίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα video-αναδρομή στην ιστορία του STR8, από το λανσάρισμα του το 1998, μέχρι σήμερα, για να καταλήξει στις κορυφαίες στιγμές από την καριέρα του Γιάννη στα γήπεδα της Αμερικής. Στη συνέχεια, ένα δεύτερο video με τη σύντομη ιστορία ενός μικρού παιδιού που προπονείται στο μπάσκετ, υπενθύμισε σε όλους τη σημασία του να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος και να έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου.

Το STR8, μέσα από αυτή τη μεγάλη συνεργασία, στόχο έχει να συνεχίσει να εμπνέει και να παρακινεί κάθε νέο άνδρα να ακολουθεί το όνειρό του, να ξεπερνάει τα όρια του, να ζει την κάθε ημέρα με το δικό του τρόπο. Ο Βαγγέλης Κυπριώτης, Group Commericial Officer και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε μια κοινή συζήτηση επί σκηνής, μίλησαν με ενθουσιασμό για τη συνεργασία και για την κοινή φιλοσοφία που μοιράζονται για τους νέους, για τα πλάνα που αφορούν στο επόμενο διάστημα, αλλά και για τις δράσεις που πρόκειται να σχεδιάσουν μαζί, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμένα η συνεργασία μου με το STR8. Μαζί θα μιλήσουμε σε κάθε νέο άνδρα για τη σημασία που έχει να πιστεύεις στο στόχο σου, να αφοσιώνεσαι σε αυτόν και, με σκληρή δουλειά, να συνεχίζεις μπροστά».

Ο Βαγγέλης Κυπριώτης, από την πλευρά του, δήλωσε: «Σήμερα είναι μία μεγάλη ημέρα για το STR8 και μία ημέρα χαράς για τον Όμιλο Σαράντη. Είναι η πρώτη φορά που επιλέγουμε να επενδύσουμε σε ένα τόσο αναγνωρισμένο πρόσωπο και, μάλιστα, για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Η πενταετής συνεργασία θα μας δώσει τη δυνατότητα να χτίσουμε, με συνέπεια και διάρκεια, πάνω στα κοινά που έχουν το STR8 και ο Γιάννης, αλλά και να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και στην παγκόσμια αγορά. Η αποψινή εκδήλωση είναι μόνο η αρχή για όλα όσα έρχονται». 

https://www.facebook.com/STR8Greece/videos/1479872922071872/

Με τα μάτια στο στόχο το STR8, μέσα από τη συνεργασία παγκοσμίου επιπέδου με το Γιάννη Αντετοκούνμπο, θέλει να συνεχίσει να εμπνέει και να παρακινεί κάθε νέο άνδρα να ακολουθεί το όνειρό του, να ξεπερνάει τα όρια του, να ζει την κάθε ημέρα με το δικό του τρόπο! Μένουμε στο ίδιο γήπεδο με το Γιάννη για τα επόμενα 5 χρόνια και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Posted by Str8myway on Freitag, 30. Juni 2017

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter