Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μια ανάσα από την κορυφή των πωλήσεων η φανέλα του! (photo)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μια ανάσα από την κορυφή των πωλήσεων η φανέλα του! (photo)

Ένα… διαφορετικό ρεκόρ καριέρας πέτυχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η φανέλα του οποίου ήταν δεύτερη σε πωλήσεις μέσα στο 2019.

Tου Γιάννη Γιανναράκη/ info@eurohoops.net

Το όνομα του εξελίσσεται σε ένα από τα πλέον κορυφαία “brands” του μπασκετικού πλανήτη και η τελευταία έρευνα του NBA έρχεται να το επιβεβαιώσει (ξανά). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδεύει πανηγυρικά προς το δεύτερο βραβείο MVP της καριέρας του, κερδίζοντας τις καρδιές πολλών, αν αναλογιστούμε πως η φανέλα του είναι δεύτερη σε πωλήσεις σε όλο το NBA. O “Greek Freak” ανέβηκε μια θέση σε σχέση με πέρσι, ξεπερνώντας τον Στεφ Κάρι, ενώ έχασε την πρωτιά από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που παραμένει στην κορυφή για δεύτερη σερί χρονιά.

Κατά τα άλλα, ο Τζέισον Τέιτουμ ανέβηκε 11 θέσεις σε σχέση με πέρσι, σκαρφαλώνοντας στην τέταρτη, μπροστά ακόμα και από τον Τζέιμς Χάρντεν που έρχεται πέμπτος. Η Ευρωπαϊκή εκπροσώπηση συνεχίζεται με τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος έφτασε έκτος, μετά την περσινή 13η θέση.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ζάιον Ουίλιαμσον βρίσκεται στην 15η θέση, παρά το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστεί ακόμα ούτε λεπτό σε επίσημο παιχνίδι!

Δείτε αναλυτικά την λίστα:

ΛεΜπρόν Τζέιμς

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στέφεν Κάρι

Τζέισον Τέιτουμ

Τζέιμς Χάρντεν

Λούκα Ντόντσιτς

Καουάι Λέοναρντ

Άντονι Ντέιβις

Τζοέλ Εμπίιντ

Καϊρί Ίρβινγκ

Μπεν Σίμονς

Κέβιν Ντουράντ

Ράσελ Ουέστμπρουκ

Κέμπα Ουόλκερ

Ζάιον Ουίλιαμσον

_x000D_

Επιπρόσθετα, η σχετική έρευνα φανέρωσε και τις πέντε κορυφαίες σε πωλήσεις ομάδες, εκεί όπου οι Λέικερς βρίσκονται αναμενόμενα στην κορυφή, μπροστά από τους αιώνιους εχθρούς Σέλτικς, αλλά και τους τρίτους Σίξερς. Στην τέταρτη θέση βρίσκονται οι Ράπτορς, θέση-ρεκόρ στην ιστορία τους, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Μπακς ελέω… Γιάννη.

Δείτε αναλυτικά την κορυφαία δεκάδα:

  1. Λος Άντζελες Λέικερς
  2. Μπόστον Σέλτικς
  3. Φιλαδέλφια Σίξερς
  4. Τορόντο Ράπτορς
  5. Μιλγουόκι Μπακς
  6. Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
  7. Χιούστον Ροκέτς
  8. Σικάγο Μπουλς
  9. Μαϊάμι Χιτ
  10. Μπρούκλιν Νετς
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter