Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μόνο τέσσερις μύθοι έκαναν αυτά που κάνει ο Greek Freak

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μόνο τέσσερις μύθοι έκαναν αυτά που κάνει ο Greek Freak

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τη φετινή σεζόν, πριν μπει σε… αναμονή λόγω κορωνοϊού, κατάφερε να βελτιώσει τα στατιστικά του μετά την περσινή MVP σεζόν, κάτι που έχουν καταφέρει μόνο τέσσερις Hall of Famers στο παρελθόν!

Αυτά που κάνει ο Greek Freak σχεδόν από την πρώτη μέρα που άρχισε το μεγάλο του ταξίδι στο ΝΒΑ με τους Μπακς, είναι φοβερά και τρομερά και κάθε… μέρα γίνονται και πιο σπουδαία!

Πέρυσι, έκανε μια ιστορική σεζόν, όπου με 27,7 πόντους, 12,5 ριμπάουντ και 5,9 ασίστ κέρδισε με το σπαθί του το βραβείο του πολυτιμότερου της χρονιάς στο ΝΒΑ, κερδίζοντας τους πάντες και τα πάντα! Φέτος, παρά τη… λύσσα του Τζέιμς Χάρντεν, ο Γιάννης συνέχισε ακάθεκτος, ως το σημείο όπου ο κορωνοϊός οδήγησε τη σεζόν σε αναβολή μέχρι νεωτέρας… Ωστόσο, πριν ξεσπάσει η πανδημία του ιού, ο σούπερ σταρ των Μπακς είχε καταφέρει στο δρόμο για το… back to back MVP να βελτιώσει τους αριθμούς του σε πόντους (29,6), ριμπάουντ (13,7), ενώ αγγίζει και τον περσινό μέσο όρο σε ασίστ (5,8), κάτι πραγματικά σπάνιο ακόμα και για το ΝΒΑ!

Στην ιστορία της λίγκας, μόλις τέσσερις MVPs στο παρελθόν κατάφεραν να έχουν την αμέσως επόμενη σεζόν ανεβασμένα στατιστικά: Ο Μπιλ Ράσελ (1958/1959), Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ (1971/1972), Λάρι Μπερντ (1984/1985) και Άλεν Άιβερσον (2001/2002)! Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος των ονομάτων, το προαναφερθέν καρέ αποτελείται από Hall of Famers! Εφόσον η σεζόν επαναρχίσει και ολοκληρωθεί, ο Greek Freak αν πασάρει… ελάχιστα καλύτερα, μπορεί να συνεχίσει στο δρόμο της επιτυχίας και να γίνει ο πέμπτος αυτού του κλειστού κλαμπ, ενώ θα είναι αυτός που θα το πετύχει με τον μικρότερο μέσο όσο συμμετοχής, ξεπερνώντας όλα αυτά τα μεγάλα ονόματα!

Ο Γιάννης πέρσι και φέτος

Πηγή: Eurohoops.net

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter