Γιάννης Δερμεντζόγλου: «Έμπλεξαν την απαγόρευση κυκλοφορίας με αυτήν της κριτικής»

Γιάννης Δερμεντζόγλου: «Έμπλεξαν την απαγόρευση κυκλοφορίας με αυτήν της κριτικής»

Απάντηση στην ανακοίνωση της κυβέρνησης περί «χυδαιοτήτων», έδωσε ο σκιτσογράφος Γιάννης Δερμεντζόγλου. «Επικαλούνται την εθνική ομοψυχία στις κρίσεις για να κάνουν όσους ελέγχουν την εξουσία να το βουλώσουν. Και είναι υποχρέωση δική μας να μην το κάνουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε κοινοποιήσει σκίτσα του Γιάννη Δερμεντζόγλου (τα οποία φιλοξενούνται στο tvxs.gr) στα social media, προκαλώντας την αντίδραση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας. Η ΝΔ κατηγόρησε τον Στέλιο Κούλογλου για το ότι «επιδίδεται σε χυδαιότητες», επειδή κοινοποίησε δημιουργίες που καυτηριάζουν τον τρόπο με τον οποίον η κυβέρνηση χειρίζεται την αντιμετώπιση της πανδημίας. Έπειτα από την τοποθέτηση του Στέλιου Κούλογλου για το θέμα, σειρά πήρε η απάντηση του σκιτσογράφου. 

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Δερμεντζόγλου ανέφερε τα εξής:

«Μπλέξανε την απαγόρευση κυκλοφορίας με την απαγόρευση κριτικής. Το μόνο μακάβριο είναι ότι είπαν σε μια γυναίκα με άσθμα, μητέρα τριών παιδιών που ανήκε σε ομάδα υψηλού κινδύνου να μείνει σπίτι με αποτέλεσμα να πεθάνει σπίτι. Έχουμε ηθική υποχρέωση να αναφερόμαστε σε αυτά. Όσο για τη ρήση του Καραϊσκάκη, η κοινωνική οργή που θα φέρει η βίαιη μείωση των μισθών και οι απολύσεις, θα λύσει τις απορίες τους. Είναι πάγια τακτική, να επικαλούνται στις κρίσεις, την εθνική ομοψυχία για να κάνουν όσους ελέγχουν την εξουσία να το βουλώσουν. Και είναι υποχρέωση δική μας να μην το κάνουμε».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter