Γιάννης: Είπε όχι σε πρόταση να παίξει στο Space Jam 2 στο πλάι του Λεμπρόν!

Γιάννης: Είπε όχι σε πρόταση να παίξει στο Space Jam 2 στο πλάι του Λεμπρόν!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να γίνει “συμπαίκτης” με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Έστω σε ταινία, στο περίφημο “Space Jam 2” που όλοι περιμένουν με αγωνία. Κι όμως αρνήθηκε και έχει πολύ σοβαρό λόγο που το κάνει, ένα λόγο “αφοσίωσης” στο παιχνίδι…

Ο λόγος που ο Έλληνας All Star προσπέρασε την πρόταση αυτή είχε να κάνει με τη ρουτίνα της καλοκαιρινής του προπόνησης, με τη δουλειά του και την αποφυγή περισπασμών ακόμα κατά τη διάρκεια της offseason. Δίνει πολύ βάρος σε αυτό το κομμάτι του καλοκαιριού καθώς τότε είναι που δουλεύει πάνω στη διόρθωση των αδυναμιών του, στη βελτίωση και την ενδυνάμωση σε συνολική βάση.

Σε άρθρο μάλιστα που φιλοξενείται από το ESPN, φιλοξενείται δήλωση του ίδιου του Γιάννη για αυτή του την άρνηση στη “χολιγουντιανή” πρόταση αλλά και η αιτιολογία της.

“Δεν θέλω να γίνω “Χόλιγουντ”. Δεν μου αρέσει αυτό το έξτρα δράμα. Θα προσπαθήσω να παραμείνω ο εαυτός μου”, είπε ο Αντετοκούνμπο όταν του ζητήθηκε από το ESPN να το σχολιάσει.

Κάθε καλοκαίρι ο Γιάννης αξιοποιεί το χρόνο του για να ριλαξάρει, να περάσει στιγμές με την οικογένεια του αλλά και να προπονηθεί.

Συμμετέχοντας στο “Space Jam 2” θα χρειαζόταν παρατήσει τουλάχιστον δύο εβδομάδων προσωπικές προπονήσεις ώστε να προβάρει με τους υπόλοιπους σταρ που θα παίξουν στην ταινία. Κάτι που ο Αντετοκούνμπο δεν θέλησε να κάνει όπως κι ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Eurohoops

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter