Γιάννης: Η φοβερή απάντηση για τους δύο κορυφαίους Έλληνες στην ιστορία!

Γιάννης: Η φοβερή απάντηση για τους δύο κορυφαίους Έλληνες στην ιστορία!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πολύ κοντά στο βραβείο του MVP και ένας Αμερικανός δημοσιογράφος αποθεώνει τον ”Greek Freak”, αλλά όχι για τα αγωνιστικά του κατορθώματα!

Οι Μπακς είναι πρώτοι και καλύτεροι στην Ανατολή, έχοντας μάλιστα το καλύτερο ρεκόρ σε όλο το ΝΒΑ! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας και οδεύει προς την απόλυτη ατομική διάκριση: τον τίτλο του MVP!

Οι λόγοι για να επικρατήσει του Τζέιμς Χάρντεν, στην άτυπη ”κόντρα” των δύο, πολλοί! Ένας δημοσιογράφος όμως από την Αμερική, εστιάζει άλλου. Στην στάση που έχει ο αστέρας, παρά το τεράστιο μπασκετικό μέγεθος που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια!

Στο θέμα του Στιβ Μπούλπετ, υπάρχει μία ιστορία που αφορά τον Αντετοκούνμπο και την πρόσφατη επίσκεψη του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Μιλγουόκι. Όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, ο ρεπόρτερ της ομάδας Τζιμ Πασκ ρώτησε τον Γιάννη αν μπροστά του στέκονται οι δύο κορυφαίοι Έλληνες στην ιστορία. Η απάντηση του ”Greek Freak”; ”Όχι, μόνο ο ένας”.

Ο ρεπόρτερ συνέχισε και είπε ότι ο Γιάννης πρέπει να είναι ο δεύτερος. Και τότε ο ηγέτης των Μπακς ξεκαθάρισε τη θέση του: ”Ο Γιαννάκης και ο Νικ Γκάλης είναι οι κορυφαίοι. Αν ποτέ φτάσω εκεί, θα το καταλάβεις”.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του Έλληνα μύθου, Παναγιώτη Γιαννάκη: ”Ο Γιάννης είναι ένας τρομερός παίκτης και φοβερός άνθρωπος. Αγαπάει να γίνεται κα-λύτερος μέρα με τη μέρα. Είναι δύσκολη περίοδος, γιατί τα παιδιά δεν θέλουν να δουλεύουν τόσο σκληρά, αν έχουν ταλέντο. Αλλά μπορείς να δεις ότι ο Γιάννης είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά ταυτόχρονα εργάτης και εξαιρετικός άνθρωπος. Δεν τα βρίσκεις εύκολα όλα αυτά”.

Μπορεί η απάντηση να ήταν λογική για εμάς, αλλά για το αμερικανικό κοινό και τα Μέσα της χώρας, η στάση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν ιδιαίτερη! Όπως ακριβώς και ο ίδιος!

Πηγή: Eurohoops

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter