Γιάννης Μοίρας: Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ – Διαφωνεί με τις επιθέσεις στην κυβέρνηση και με την ακροδεξιά στροφή του κόμματος

Γιάννης Μοίρας: Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ – Διαφωνεί με τις επιθέσεις στην κυβέρνηση και με την ακροδεξιά στροφή του κόμματος

Με μέιλ που έστειλε την Παρασκευή στον Πάνο Καμμένο αποχώρησε ο από τους ΑΝΕΛ ο πρώην στενός του συνεργάτης Γιάννης Μοίρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Documentonews.gr, ο κ. Μοίρας διαφώνησε πλήρως με τις πολιτικές επιλογές των ΑΝΕΛ των τελευταίων μηνών και για το λόγο αυτό επέλεξε να αποχωρήσει. 

Οι διαφωνίες που προέκυψαν έχουν να κάνουν με τις θέσεις των ΑΝΕΛ στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, στην αποχώρησή τους από την Κυβέρνηση και στις επιθέσεις του Πάνου Καμμένου κατά Κυβέρνησης  αλλά και κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Μοίρας διαφωνεί και με την προσέγγιση των ΑΝΕΛ με στοιχεία της άκρας δεξιάς όπως ο Μπαλτάκος και άλλοι κύκλοι. Το προηγούμενο διάστημα μέσω των αναρτήσεών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μοίρας είχε διαχωρίσει τη θέση του και στο θέμα των σχέσεων Κράτους – Εκκλησίας. 

Ο Γιάννης Μοίρας ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ, εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής ενώ υπήρξε και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στον Πειραιά (είχε μάλιστα κατακτήσει ποσοστό 10%). 

Για πάνω από δύο χρόνια (Ιούνιος 2014 – Ιανουάριος 2017) ήταν εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας του κόμματος. Διετέλεσε υπεύθυνος του προεκλογικού σχεδιασμού στις δύο – επιτυχείς για το κόμμα – εκλογικές αναμετρήσεις του Ιανουαρίου και του Δεκεμβρίου του 2015.

Εκτός από το μέιλ στον Πάνο Καμμένο, ο κ. Μοίρας έστειλε και μέιλ στο κόμμα που ζητά την διαγραφή του από τα μητρώα των ΑΝΕΛ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter