Γιάννης Μοίρας: Oι νεοναζί στοχοποιούν αντιφασίστες

Γιάννης Μοίρας: Oι νεοναζί στοχοποιούν αντιφασίστες

Ο γραμματέας των ΑΝΕΛ Γιάννης Μοίρας, καταγγέλλει ότι οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής ζωγραφίζουν τον χαρακτηριστικό κέλτικο σταυρό τους στα σπίτια και στα κτήρια όπου διαμένει κάποιος μετανάστης ή κάποιος ακτιβιστής αντιφασίστας.

Στην ανάρτηση του στο Facebook, σημειώνει:

Πρόκειται για μία τακτική στοχοποίησης και στόχευσης κάποιου/ας (για μελλοντική “επιχείρηση εκκαθάρισης” από τάγματα εφόδου, κατά τα πρότυπα των ναζί που ζωγράφιζαν αστέρια του Δαυίδ στα σπίτια των Εβραίων.

Μετανάστη δεν έχουμε στην πολυκατοικία και ανάμεσα σε εξηντάρηδες και εβδομηντάρηδες συνταξιούχους που είναι οι υπόλοιποι κάτοικοι, ένοικοι και ιδιοκτήτες, μάλλον εγώ είμαι εκείνος που έχει αναπτύξει αντιφασιστική, αντιναζιστική, αντιχρυσαυγίτικη δράση. Έκανα επίσης μία βόλτα στο τετράγωνο και στη γειτονιά και δεν είδα να έχουν ζωγραφίσει πουθενά αλλού τίποτα παρόμοιο. Έχω κάνει εξάλλου γνωστό σε παλιότερη ανάρτησή μου

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214920374387683&set=a.1120464016621.20528.1377669316&type=3&theater πόσο με έχουν συνεχώς και κατ’ επανάληψη στοχοποιήσει οι Χρυσαυγίτες μέσω του αρθρογράφου-καθοδηγητή τους με το ψευδώνυμο “Αντίοχος”, τόσο μέσα από τις σελίδες του επίσημου site της Χρυσής Αυγής, όσο και μέσω δικών τους blogs όπως ο ‘Κοινωνικός Εθνικισμός”.

Καλώς τους κι ας άργησαν λοιπόν…

Εκείνο που δεν ξέρουν φυσικά οι θρασύδειλοι και ψευτονταήδες, τυπικά χαρακτηριστικά και τα δύο κάθε φασίστα, είναι ότι

α.- Ως μέλος της αντιναζιστικής λίγκας της Μεγάλης Βρετανίας είχα απέναντί μου νεοναζί που μπροστά τους οι δικοί μας μοιάζουν με πρόσκοποι,

β.- Δεν πιάνει πάνω μου καν η παραίνεση δικών μου και φίλων “είσαι οικογενειάρχης, σκέψου τα παιδιά σου”, πόσο μάλλον ένα νεοναζιστικό γκράφιτι πάνω εκεί που μένω. Οι οικογενειάρχες με τα παιδιά που τα χρησιμοποιούν ως πρόφαση για να κάθονται αραχτοί και να πίνουν αμέριμνοι τα ούζα τους δεν κάνουν για την πολιτική γι’ αυτό και κάποια στιγμή αποσύρονται. Ο αγώνας ενάντια στο Φασισμό, ενάντια στο Ρατσισμό και ενάντια στο Ναζισμό, ο αγώνας υπέρ της Δημοκρατίας, υπέρ της Ανοικτής και Ανεκτικής Κοινωνίας, υπέρ της Ελευθερίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων γίνεται ακριβώς για το αύριο των παιδιών μας και των οικογενειών μας.

γ.- Αν πιστεύουν πώς οι πολιτικοί τους στόχοι είναι όλοι εύκολα θηράματα και υποψήφια θύματα, μπορεί κάποτε και να εκπλαγούν αρνητικά και δυσάρεστα.

Με άλλα λόγια – και δεν σας φοβάμαι – και γραμμένους σας έχω, δίχως αυτό να σημαίνει ότι σας υποτιμώ και δεν έχω το νου μου.

Την καλημέρα μου.

Σημείωση 1: Θεωρώ περιττό να ειδοποιήσω την Αστυνομία. Για λόγους που μπορείτε να καταλάβετε, ή έστω να φανταστείτε.

Σημείωση 2: Ανοικτές και δημόσιες (ακόμη και στον τοίχο μου στο f/b) απειλές σε βάρος της ασφάλειας και της ακεραιότητάς μου έχουν διατυπωθεί πρόσφατα και από κάποιους άλλους “στρατευμένους”. Πρόκειται για τα γνωστά -σε όλους μας- συγκοινωνούντα δοχεία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter