Γιάννης Μπουρνούς: Ο κομματάρχης Αυγενάκης και τα «γαλάζια παιδιά»

Γιάννης Μπουρνούς: Ο κομματάρχης Αυγενάκης και τα «γαλάζια παιδιά»

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς καταγγέλλει με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την τακτική του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να επικοινωήσει με προέδρους των Εθνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών, που θεωρεί «δικούς του», και να τους καλεί σε κομματική συστράτευση.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Μπουρνούς, έχει ως εξής:

Μεσούσης της υγειονομικής κρίσης κι ενώ σύσσωμη η αθλητική κοινότητα (αθλητές, προπονητές, σωματεία, ενώσεις και ομοσπονδίες) αντιμετώπιζε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, εξαιτίας της υποχρεωτικής αναστολής κάθε αθλητικής δραστηριότητας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ενεργώντας ως κομματάρχης άλλων εποχών, απέστειλε προς τους προέδρους των Εθνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών, που θεωρεί «δικούς του», την επιστολή αυτή:

Η επιστολή αυτή είναι χαρακτηριστική του τρόπου, που ηγείται του Αθλητισμού ο κ. Αυγενάκης, διαχωρίζοντας τις διοικήσεις των Ομοσπονδιών σε ημέτερους και μη. Παράλληλα, αποκαλύπτονται και στους πιο δύσπιστους τα κίνητρα κάθε ενέργειάς του, είτε αφορά τις αποφάσεις του είτε τις νομοθετικές του πρωτοβουλίες.

Παρ’ όλο που κατανοούμε την αγωνία του για την πολιτική του επιβίωση, θυμίζουμε στον κ. Αυγενάκη την θεσμικότητα της θέσης του και ότι οι Εθνικές Αθλητικές Ομοσπονδίες και ο αθλητισμός, γενικότερα, δεν είναι φέουδο κανενός, όπως προφανώς θεωρεί ο ίδιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter