Γιάννης: Οι αγαπημένοι του παίκτες και γιατί ξεχωρίζει τον… Μίλος Τεόντοσιτς (video)

Γιάννης: Οι αγαπημένοι του παίκτες και γιατί ξεχωρίζει τον… Μίλος Τεόντοσιτς (video)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει συνεχόμενα Live στα social media και στο τελευταίο από αυτά αποκάλυψε τους αγαπημένους τους παίκτες στο ΝΒΑ αλλά και τη… Σερβία. Προφανώς κατόπιν ερώτησης κάποιου γείτονα μας…

Tης Eurohoops team/ info@eurohoops.net

Ο MVP, Γιάννης Αντετοκούνμπο, έκανε live στο Instagram μαζί με τη γυναίκα του Μαράια και απάντησε στις ερωτήσεις των θαυμαστών του, ξεκινώντας από τους αγαπημένους τους παίκτες όλων των εποχών.

Ο Γιάννης δεν αποτέλεσε εξαίρεση και ψήφισε υπέρ του Μάικλ Τζόρνταν, ενώ συμπεριέλαβε ακόμα τους ΛεΜπρον Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Κέβιν Γκαρνέτ, Κόμπι Μπράιαντ, Μάτζικ Τζόνσον, Στεφ Κάρι αλλά και τον Ντάμιαν Λίλαρντ. Αυτό το τελευταίο ήταν μία έκπληξη.

Τον ρώτησαν ποιον ρούκι ξεχωρίζει και είπε τον Τζα Μοράντ, ενώ του ζήτησαν να ονομάσει τους καλύτερους όλων των εποχών. Εύλογες ήταν κι οι απαντήσεις του: ΛεΜπρόν, Τζόρνταν, Κόμπι Μπράιαντ, Σακίλ Ο’Νιλ, Μάτζικ Τζόνσον και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Στη συζήτηση μπήκε κι η Μαράια που ψήφισε τον Γιάννη μεταξύ των κορυφαίων αμυντικών (μην πέσει και το σπίτι να την πλακώσει, αλλά προφανώς δεν έχει άδικο…) μαζί με τον Καουάι και τον Άντονι Ντέιβις. Ο Γιάννης συμφώνησε και έβαλε μαζί τους Πολ Τζορτζ και Πατ Μπέβερλι των Κλίπερς, που συμπληρώνουν μία τριάδα σπουδαίων αμυντικών.

Όσο για τους Σέρβους; Ο Γιάννης μεγάλωσε στην Ελλάδα παρακολουθώντας τα “μαγικά” του Μίλος Τεόντοσιτς και η απάντηση του ήρθε απολύτως φυσιολογικά όταν τον ρώτησαν ποιους Σέρβους παίκτες ξεχωρίζει. Μην ξεχνάμε πως όσο έπαιζε εδώ ο Μίλος κατάφερε να δημιουργήσει πολλούς φανς με τις εμπνεύσεις του, το ταλέντο και την ταχύτητα που το μυαλό του δουλεύει μέσα στο παιχνίδι.

Μεταξύ των επιλογών του Γιάννη ήταν κι οι ΝΒΑερ αντίπαλοι του, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα και φυσικά τον κορυφαίο όλων, τον Νίκολα Γιόκιτς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter