Γιάννης Ραγκούσης: Η Φώφη Γεννηματά έκανε το Κίνημα Αλλαγής παραμάγαζο της οικογένειας Μητσοτάκη

Γιάννης Ραγκούσης: Η Φώφη Γεννηματά έκανε το Κίνημα Αλλαγής παραμάγαζο της οικογένειας Μητσοτάκη

«Έχουμε φύγει από τα μνημόνια, έχουμε μπει στη μεταμνημονιακή εποχή από την ιστορική μέρα της 21ης Αυγούστου» και όποιος «συνεχίζει αυτό το γεγονός το αδιαμφισβήτητο το ιστορικού βεληνεκούς να το αμφισβητεί κατά τη γνώμη μου βαράει το κεφάλι του στον τοίχο και πυροβολεί τα πόδια της αξιοπιστίας του διότι αποδεικνύεται και από τον προϋπολογισμός, τον πρώτο μεταμνημονιακό προϋπολογισμό, ότι δεν είναι αυτό το πράγμα μνημόνιο» τόνισε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.  

Ο κ. Ραγκούσης μίλησε για τη λανθασμένη πορεία που επέλεξε η Φώφη Γεννηματά για το Κίνημα Αλλαγής καθώς οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν ότι πάει από το κακό στο χειρότερο με ποσοστά κάτω του 7% και τόνισε ότι η κα Γεννηματά έκανε το ΚΙΝΑΛ παραμάγαζο της οικογένειας Μητσοτάκη με τις επιλογές της και ευθύνονται και όσοι σιωπούσαν σε όλα αυτά, σε συνέντευξή του Στο Κόκκινο.

Σημείωσε επίσης ότι έχουμε για πρώτη φορά μια μικρή, περιορισμένη αύξηση του εισοδηματικού επιπέδου της ελληνικής κοινωνίας είτε μέσα από την αύξηση των μισθών ή της μη περικοπής περαιτέρω των συντάξεων κ.ά.

Ο πρώην υπουργός μίλησε για ιστορικού μεγέθους μεταβολή στην πορεία της χώρας και τόνισε ότι σε αντίθεση με ό,τι γινόταν από το 1974 έως το 2009 που χρεοκοπήσαμε έχουμε, με τα μέτρα που ψηφίστηκαν από την κυβέρνηση σε αυτόν τον προϋπολογισμό, για πρώτη φορά αύξηση του εισοδηματικού βιοτικού επιπέδου και νομικών και φυσικών προσώπων η οποία θα χρηματοδοτείται όχι από ελλείμματα αλλά για πρώτη φορά θα χρηματοδοτηθεί και αυτό είναι ιστορικό διαστάσεων όχι από ελλείμματα αλλά από πλεονάσματα.

Μάλιστα χαρακτήρισε την κριτική της αντιπολίτευσης που κάνει λόγο για παροχολογία ως παραμύθια της Χαλιμάς καθώς όπως σημείωσε οι αβοήθητοι Έλληνες έχουν απόλυτη ανάγκη από στήριξη.

Ο κ. Ραγκούσης για τη Συμφωνία των Πρεσπών δήλωσε ότι οι αντιδράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της ψηφοθηρίας και πως αν αυτή τη συμφωνία την είχαν καταφέρει και την έφερναν ο κ. Μητσοτάκης με την υποστήριξη της κας Γεννηματά θα την εισηγούνταν μετ’ επαίνων στο ελληνικό κοινοβούλιο. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ελπιδοφόρο οικονομικά εποχή μετά τη ψήφιση της συμφωνίας λόγω της ενίσχυσης του γεωπολιτικού ρόλου της Ελλάδας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter