Γιάννης: Το κλάμα του πιτσιρίκου για τα παπούτσια που πήρε και το «ω θεέ μου» του πατέρα

Γιάννης: Το κλάμα του πιτσιρίκου για τα παπούτσια που πήρε και το «ω θεέ μου» του πατέρα

O Γιάννης αποτελεί πρότυπο για χιλιάδες παιδιά στην Αμερική κι ένας πιτσιρίκος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του μόλις ο MVP δώρισε σε αυτόν και την αδελφή του ένα ζευγάρι παπούτσια…

Φίλοι των Μπακς βρέθηκαν στο σαν Φρανσίσκο κι ένας πατέρας πήρε τα παιδάκια του για να δουν τον Γιάννη κρατώντας ένα πανό. Στο τέλος του αγώνα που βρήκε νικητές τους Μπακς, ο Γιάννης τους πλησίασε έχοντας βγάλει τα παπούτσια “Zoom Freak 1” με την υπογραφή του κι έδωσε από ένα σε κάθε παιδί.

Η αντίδραση ήταν φοβερή. Ο μικρός έβαλε τα κλάματα κρατώντας το παπούτσι ενώ η αδελφή του χαμογελούσε πλατιά, την ίδια ώρα που ο πατέρας τους φώναζε “Ω Θεέ μου” πάνω από 10-12 φορές, ευχαριστώντας παράλληλα τον Γιάννη.

Δείτε την πραγματικά μοναδική στιγμή που ο Γιάννης πρόσφερε στην οικογένεια κάνοντας ευτυχισμένους τρεις ανθρώπους με μία απλή κίνηση που έτσι κι αλλιώς συνηθίζει μετά τα παιχνίδια του.

Ο Γιάννης πέτυχε ένα ακόμα νταμπλ νταμπλ, μετρώντας 30 πόντους και 13 ριμπάουντ και χάρη στην απόδοση του οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 107-98 επί των Ουόριορς μέσα στο γήπεδο τους.

Ο MVP ήταν και πάλι ασταμάτητος έχοντας 9/14 δίποντα (1/7 τρίποντα) και για μία ακόμα φορά έπιασε τους μέσους όρους του, τους καλύτερους που έχει πετύχει ως τώρα στην καριέρα του στο ΝΒΑ.

Απολαύστε τον Γιάννη σε μία ακόμα εξαιρετική του εμφάνιση.

https://www.youtube.com/watch?v=4tQB8-awliM

Πηγή: Eurohoops.net

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter