Γιαννίκης: «Εφόσον η ΑΕΚ δεν είναι στην κορυφή, δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος»

Γιαννίκης: «Εφόσον η ΑΕΚ δεν είναι στην κορυφή, δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Αργύρης Γιαννίκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από την στιγμή που η ομάδα του δεν βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε στην αλλαγή νοοτροπίας και φιλοσοφίας προπόνησης, ενώ κάλεσε τους παίκτες του να καταθέσουν την ψυχή τους στο ματς με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννίκης:

-Για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση, αλλά και απογοήτευση για τις ευκαιρίες που δεν κάναμε γκολ».

-Για το τι ξεχώρισε: «Οι παίκτες έβγαλαν διάθεση και λειτουργήσαμε σαν ομάδα με τους παίκτες να βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά».

-Για το αν σκέφτεται να δώσει πιο ενεργό ρόλο στον Γέβτιτς μετά την εμφάνισή του: «Είναι παίκτης της ΑΕΚ, έχει ενεργό ρόλο και εμείς θα κοιτάξουμε να τον αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

-Για την εκμετάλλευση των χώρων επιθετικά: «Η επιθετική μετάβαση είναι κάτι που έχουμε ως στοιχείο. Τώρα είναι άλλο θέμα γιατί δεν βγαίνει πάντα».

-Για τις αλλαγές για τις οποίες είχε μιλήσει μετά την Κηφισιά και σε τι αναφερόταν συγκεκριμένα: «Είναι αλλαγή νοοτροπίας, αλλαγή στη φιλοσοφία προπόνησης και υπευθυνοτήτων των ατόμων που δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ευχαριστώ ξανά τον κ. Μελισσανίδη για τη στήριξή του».

-Για το αν είναι ευχαριστημένος από τα επίπεδα της έντασης των παικτών του και γενικά με τι είναι ικανοποιημένος και που θέλει να δει περισσότερη βελτίωση ο ίδιος: «Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος οργανισμός. Δεν πρέπει να είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι ειδικά αν δεν είμαστε στην κορυφή. Εφόσον δεν είμαστε, δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος».

-Για το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι επαφές για τα μεταγραφικά: «Έχουν συζητηθεί εσωτερικά αυτά τα θέματα και τα χειρίζονται οι αρμόδιοι».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter