Γιάννης (Αλαφούζος) εισηγείται, Κυριάκος πληρώνει…

Γιάννης (Αλαφούζος) εισηγείται, Κυριάκος πληρώνει…

Από την κυβέρνηση ανακοινώθηκε ότι στις καλομαθημένες ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας 1 θα δοθεί από 1,5 εκατ. ευρώ ως ενίσχυση για την απώλεια εσόδων που έχουν από την πανδημία. Κι αυτό παρότι οι μεγαλομέτοχοι τους όχι μόνο δεν κάνουν κάτι για να αναβαθμίσουν το «προϊόν» τους, έτσι ώστε να προσελκύσουν χορηγούς, αλλά με την ακραία συμπεριφορά τους ευτελίζουν το πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ Απόλλων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει όσους συνέβαλαν στην οικονομική ενίσχυση των επαγγελματικών ομάδων. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ένα πάγιο αίτημα του ποδοσφαιρικού κόσμου βρήκε επιτέλους ανταπόκριση. Σημαντική αχτίδα φωτός είναι για το φτωχοποιημένο στη χώρα μας ποδόσφαιρο το γεγονός ότι θα εισπράξει χρήματα από το στοίχημα.

Συγχαίρουμε, τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη αλλά και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο γι’ αυτή την τόσο σημαντική εξέλιξη στην προσπάθεια για την πραγματική εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Εκπληξη προκαλεί, σε όσους δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στην Λίγκα, ότι η διοίκηση της «ελαφράς ταξιαρχίας» ευχαριστεί και τον Γ. Αλαφούζο για τα χρήματα που έδωσε στις ΠΑΕ η κυβέρνηση. Για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ένα στοίχημα να πάρουν χρήματα οι ομάδες της ΣΛ1 από το κράτος. Εδώ και 4-5 μήνες κάθε φορά που πήγαινε στο Μέγαρο Μαξίμου και συζητούσε ποδοσφαιρικά θέματα με τους συνεργάτες του πρωθυπουργού ή και με τον ίδιο τον Κ. Μητσοτάκη στην κορυφή της ατζέντας ήταν και η χρηματοδότηση των ΠΑΕ. Και τελικά ο Γ. Αλαφούζος έπεισε τον πρωθυπουργό να κάνει δεκτή την… εισήγηση του. Και μάλιστα η χρηματοδότηση είναι πλουσιοπάροχη. Τα νοσοκομεία μπορεί να μην έχουν γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά τουλάχιστον οι παράγοντες του ποδοσφαίρου δεν θα έχουν άγχος για το πως θα πληρώσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες. Το εισηγήθηκε ο Γιάννης, πλήρωσε ο Κυριάκος…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter