Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εμβολιάστηκα για να προστατευτώ»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εμβολιάστηκα για να προστατευτώ»

Πλήρως εμβολιασμένος μπαίνει ο Γιάννης Αντετοκούμπο στη νέα σεζόν του NBA, που ξεκινάει σε τρεις εβδομάδες. Το αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση με τους δημοσιογράφους, για το ξεκίνημα της περιόδου στο Μιλγουόκι.

“Ήθελα να είμαι προστατευμένος εγώ και η οικογένειά μου, γι’ αυτό και εμβολιάστηκα”, είπε ο πρωταθλητής με τους Μπακς Γιάννης. “Τα έβαλα κάτω και πήρα την καλύτερη απόφαση ώστε να είμαστε ασφαλείς εγώ και τα παιδιά μου”.

Ο 27χρονος Αντετοκούνμπο έγινε πατέρας για δεύτερη φορά στα μέσα του καλοκαιριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένες μεγαλουπόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο απαγορεύουν την είσοδο σε μη εμβολιασμένους στα κλειστά γήπεδα, ακόμα και αν πρόκειται για τους αθλητές των ομάδων.

Τουλάχιστον ένας άσος του NBA, ο Καναδός Άντριου Ουίγκινς των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ζήτησε εξαίρεση για “θρησκευτικούς λόγους”, αλλά το NBA απέρριψε το αίτημα του. Ο Ουίγκινς δηλώνει διατεθειμένος να χάσει όλους τους εντός έδρας αγώνες των Ουόριορς, αλλά το πιθανότερο είναι να δοθεί με μεταγραφή σε άλλη ομάδα αν δεν ευθυγραμμιστεί με το πρωτόκολλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter