Γιάννης Μάγγος: Η υπόθεση του Βασίλη πρέπει να κριθεί συνολικά – Να μην κλείσει σε χαμηλό ποινικό επίπεδο

Γιάννης Μάγγος: Η υπόθεση του Βασίλη πρέπει να κριθεί συνολικά – Να μην κλείσει σε χαμηλό ποινικό επίπεδο
Δύο ημέρες πριν την εκδίκαση από το Μονομελές Πλημμελειοδικείου Βόλου της υπόθεσης για το αδίκημα της σωματικής βλάβης εναντίον του Βασίλη Μάγγου, από αστυνομικούς, ο πατέρας του Γιάννης σε δήλωσή του σημειώνει ότι η υπόθεση πρέπει να κριθεί συνολικά για όλους τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς από το αρμόδιο δικαστήριο κακουργημάτων και αναφέρεται στην εισαγγελική διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας που ζητά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης για το κακούργημα των βασανιστηρίων.
Την ίδια ώρα, ο πατέρας του Βασίλη, εκφράζει την ελπίδα ότι το Μονομελές Πλημμελειοδικείο δε θα βιαστεί να κλείσει την υπόθεση στο χαμηλότερο δυνατό ποινικό επίπεδο.

«Εκφράζουμε την πεποίθηση πως το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο στις 15 Μαρτίου 2023 δικάζει μόνο το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης που προξένησαν οι αστυνομικοί στον γιο μας Βασίλειο Μάγγο, θα συνταχθεί προς τις κατευθύνσεις που θέτει η εισαγγελική διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας.

Η ανωτέρω διάταξη, η οποία μας κοινοποιήθηκε πρόσφατα μετά από προσφυγή μας, ζητά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης για το κακούργημα των βασανιστηρίων. Ευελπιστούμε ότι το Μονομελές Πλημμελειοδικείο δε θα βιαστεί να κλείσει την υπόθεση στο χαμηλότερο δυνατό ποινικό επίπεδο. Η υπόθεση πρέπει να κριθεί συνολικά και για όλους τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς από το αρμόδιο δικαστήριο κακουργημάτων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Μάγγος. 

Μυστικά & Documento

03/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter